Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣυμμετοχή του Δήμου Ανατολικής Σάμου στην πρώτη Διεθνή Τουριστική Έκθεση 'Greek Panorama Virtual'
Περιφέρεια

Συμμετοχή του Δήμου Ανατολικής Σάμου στην πρώτη Διεθνή Τουριστική Έκθεση 'Greek Panorama Virtual'

Η Σάμος είναι γνωστός τουριστικός προορισμός στη γερμανική αγορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια και υπάρχουν συχνές απευθείας πτήσεις charter κάθε χρόνο από και προς το νησί.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, στα πλαίσια συμμετοχής του στην πρώτη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “Greek Panorama Virtual”, έλαβε μέρος στις 22s Απριλίου 2021 σε διαδικτυακή εκδήλωση, η οποία ήταν αφιερωμένη στην “Παγκόσμια Ημέρα της Γης”, με συζητήσεις οι οποίες αφορούσαν την αειφορία τον πράσινο τουρισμό και τη βιώσιμη κινητικότητα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξε σύζευξη με Γερμανία, όπου συμμετείχε και η διευθύντρια του ΕΟΤ Γερμανίας κα Βίκυ Στρούμπου, η οποία παρουσίασε το έργο του ΕΟΤ αναφορικά με την προώθηση της χώρας μας στη γερμανική αγορά. Το Δήμο εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος κα Δέσποινα Κάιλα και ο γραμματέας του Συνδέσμου Τουριστικών & Ναυτικών Πρακτόρων Σάμου, κ. Δημήτρης Κασμιρλής. Αναφέρθηκαν στη Σάμο, ως έναν γνωστό τουριστικό προορισμό στη γερμανική αγορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά και στις συχνές απευθείας πτήσεις charter που υπάρχουν κάθε χρόνο από και προς το νησί.

Εκτενής συζήτηση έγινε για το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης και το έργο της, στη δύσκολη αυτή περίοδο για τον τουρισμό.

Με τη δυναμική προβολή της “Greek Panorama Virtual” προορισμοί και επιχειρήσεις απολαμβάνουν ευρεία διασπορά και επικοινωνία με τους μελλοντικούς επισκέπτες τους, λειτουργώντας όλο το χρόνο.

Όλες οι εκδηλώσεις της έκθεσης βρίσκονται στο κανάλι
https://www.youtube.com/channel/UC9QKX1pDnPQ0SyEtnyJqLw.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024