Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεχίζονται οι επισκέψεις στη νησίδα της Σούδας
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη

Συνεχίζονται οι επισκέψεις στη νησίδα της Σούδας

Ο Δήμος Χανίων καταβάλει προσπάθεια για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενεργοποίηση τουριστικών γραφείων–σκαφών, καθώς και των λιμανιών αναχώρησης και ένταξη στο πρόγραμμά τους, της περιήγησης και θαλάσσιας εκδρομής στη νησίδα της Σούδας.

Συνεχίζονται οι επισκέψεις τη νησίδα της Σούδας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες των Χανίων. Το πρόγραμμα, αφορά επισκέψεις δυο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τρίτη και Πέμπτη.
 
Τα πλοία που θα εκτελούν τα δρομολόγια καθώς και το λιμάνι αναχώρησής τους είναι:
1. Από Σούδα: “Ραφαέλα”
2. Από  Αλμυρίδα: “Έκτωρ”
3. Από Γεωργιούπολη: “Σοφία’
4. Από Ρέθυμνο: “Μπαρμπαρόσα”

Διευκρινίζεται ότι ο Δήμος Χανίων καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενεργοποίηση τουριστικών γραφείων – σκαφών, καθώς και των λιμανιών αναχώρησης (τα οποία διαθέτουν σχετική άδεια για εκτέλεση πλόων) και ένταξη στο πρόγραμμά τους, της  περιήγησης και θαλάσσιας εκδρομής στην Νησίδα της Σούδας.

Σημειώνεται επίσης ότι είναι υπεύθυνος για τους όρους και προϋποθέσεις καθώς και την ασφάλεια της Νησίδας Σούδας σύμφωνα με τους όρους που έχει θέσει ο Ναύσταθμος Κρήτης, ενώ για την πραγματοποίηση των εκδρομών και της τιμολογιακής πολιτικής των τουριστικών γραφείων – πλοίων και των επισκέψεων στη νησίδα, την ευθύνη φέρουν εξ’ολοκλήρου αυτά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024