Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεχόμενη η αύξηση των Ρώσων τουριστών στη Ρόδο, με 165.000 αφίξεις φέτος
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Συνεχόμενη η αύξηση των Ρώσων τουριστών στη Ρόδο, με 165.000 αφίξεις φέτος

Τα μέλη του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση της κυβέρνησης να δημιουργήσει στην Ρόδο κέντρο Φιλοξενίας λαθρομεταναστών.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή την προγραμματισμένη την 4η καλοκαιρινή συνάντηση του στο ξενοδοχείο Mare Blue Cosmopolitan, στην Ιξιά.

Μετά από μία δύσκολη σεζόν, συζητήθηκαν πολλά θέματα, σημαντικότερα εκ των οποίων ήταν τα παρακάτω:  

1) Η εξέλιξη της φετινής τουριστικής περιόδου, η οποία τελικά μετά τις μεγάλες εκπτώσεις που δόθηκαν από τα ξενοδοχεία, εξελίχθηκε τουλάχιστον σε αριθμό αφίξεων αρκετά καλά.
2) Η σημαντική για 6η συνεχόμενη χρονιά αύξηση των Ρώσων τουριστών, οι οποίοι θα ξεπεράσουν τις 165.000 αφίξεις, βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για την δεύτερη θέση στη Ρόδο.
3) Ενημέρωση για την πρόοδο του τουριστικού portal, book2rhodes, στην οποία θα ενταχθούν σύντομα τα περισσότερα ξενοδοχεία του νησιού
4) Προτάσεις για την πραγματοποίηση σεμιναρίου για τα μέλη του συλλόγου με θέμα τα social media, καθώς και για εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα κατά την διάρκεια του χειμώνα

Τα μέλη του συλλόγου επίσης εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για την απόφαση της κυβέρνησης να δημιουργήσει στην Ρόδο κέντρο Φιλοξενίας λαθρομεταναστών. Ο ΣΔΞΡ, θέλοντας ηχηρά να διαμαρτυρηθεί προς την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό κ. Ν. Δένδια, ομόφωνα ήταν “παρών” στην κινητοποίηση που διοργάνωσαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του νησιού, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στην πλατεία του δημαρχείου.

“Το νησί της Ρόδου που αποτελεί πόλο έλξης εκατοντάδων χιλιάδων τουριστών ετησίως, δεν είναι δυνατόν να είναι αντίστοιχα κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών”, τονίζει ο Σύλλογος. “Το νησί μας χρειάζεται δράσεις και έμπρακτη κρατική υποστήριξη για την αύξηση του κυριότερου τομέα της οικονομίας που είναι ο τουρισμός κι όχι λαθρομετανάστες είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024