Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνεργασία MTC Group-Namaste Greece για την προβολή ελληνικών περιοχών στην Ινδία
Προώθηση προορισμού

Συνεργασία MTC Group-Namaste Greece για την προβολή ελληνικών περιοχών στην Ινδία

Το Namaste Greece, με έδρα τη Βομβάη και γραφεία στην Αθήνα, παρέχει σε Ινδούς τουρίστες όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστούν στην Ελλάδα, μέσω αποκλειστικής συνεργασίας με τη Skylines.

Με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής προβολής στην Ινδία και την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού από τη χώρα αυτή στην Ελλάδα, MTC Group και Namaste Greece ενώνουν δυνάμεις για την οργάνωση ειδικών προωθητικών ενεργειών για λογαριασμό των περιοχών, με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρεία συμβούλων.

Το Namaste Greece αποτελεί brand του ομίλου εταιρειών Comtrade – παροχής συμβουλών, με εξειδίκευση στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης και διαχείρισης από την Ινδία στην Ελλάδα.

Με έδρα τη Βομβάη και γραφεία στην Αθήνα, η εταιρεία παρέχει σε Ινδούς τουρίστες όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστούν στην Ελλάδα, μέσω αποκλειστικής συνεργασίας με μια από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες, τη Skylines.

Στην κοινή ανακοίνωση των δύο εταιριών αναφέρεται ότι “οι συνέργειες μεταξύ εξειδικευμένων φορέων αποτελούν την καλύτερη εγγύηση απόδοσης των προσπαθειών για την ενίσχυση του τουρισμού προς την Ελλάδα, με γνώμονα, κυρίως, την ποιοτική του διάσταση”.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας, η Ινδία αποτελεί πλέον την έκτη μεγαλύτερη οικονομική δύναμη στον κόσμο, έχοντας αφήσει τη Γαλλία στην έβδομη θέση. Το ΑΕΠ της χώρας αυτής αυξήθηκε στα 2,59 τρισ. δολ. στα τέλη του 2017, ενώ η Παγκόσμια Τράπεζα υπολογίζει ότι στη διάρκεια του 2018 θα ξεπεράσει και τη Βρετανία.

Τα τελευταία χρόνια η ινδική οικονομία αναπτύσσεται ταχύτερα ακόμα και από την κινεζική, ενώ, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, είναι ζήτημα χρόνου να γίνει η πέμπτη οικονομική δύναμη, με προοπτική, όπως προβλέπει η βρετανική εταιρεία συμβούλων CEBR, να φτάσει στην τρίτη θέση το 2023.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024