Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνεργασία της ΕΡΤ με την CCTV για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού
Προώθηση προορισμού

Συνεργασία της ΕΡΤ με την CCTV για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού

Η κινεζική δημόσια τηλεόραση CCTV πρόκειται να γυρίσει σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο 'Glamorous Greece' και θέμα την πολιτιστική και τουριστική προβολή της Ελλάδας, με την συνεργασία της ΕΡΤ.

Μια σημαντική σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο “Glamorous Greece” και θέμα την πολιτιστική και τουριστική προβολή της Ελλάδας, υλοποιεί η κινεζική δημόσια τηλεόραση CCTV, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της με την ΕΡΤ.

Μέσα από αυτήν τη σημαντική πρωτοβουλία, δίνεται ένα βήμα για την ενίσχυση του τουρισμού και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προβολή της χώρας μας σε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να σημειωθεί ότι η CCTV, εκτός από την εκπομπή προγράμματος εντός της κινεζικής επικράτειας, μεταδίδει το αγγλόφωνο πρόγραμμά της στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική.

Ήδη βρίσκεται στη χώρα μας τηλεοπτικό συνεργείο της CCTV για τα γυρίσματα της σειράς “Glamorous Greece”. Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνεται τελετή καλωσορίσματος στο χώρο του εστιατορίου του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης αύριο, Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, στις 21:00. Στην τελετή θα παρευρεθούν ο Κινέζος πρέσβης κ. Du Qiwen, εκπρόσωποι της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας, στελέχη της ΕΡΤ και μέλη του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024