Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυνεργασία Wego – Visit Greece για προώθηση της Ελλάδας σε Μ. Ανατολή και Β. Αφρική
Προώθηση προορισμού

Συνεργασία Wego – Visit Greece για προώθηση της Ελλάδας σε Μ. Ανατολή και Β. Αφρική

Μεταξύ των κορυφαίων χωρών από την περιοχή ΜΕΝΑ που αναζητούν διαμονή το καλοκαίρι του 2022 στην Ελλάδα είναι η Σαουδική Αραβία και τα ΗΑΕ, με 42% και 11% ταυτόχρονα. Η Αίγυπτος βρίσκεται στην τρίτη θέση και ακολουθούν το Κουβέιτ, η Ιορδανία, η Τουρκία και το Ομάν.

Η Wego, η μεγαλύτερη διαδικτυακή ταξιδιωτική πλατφόρμα στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική (MENA), και η Visit Greece ανακοινώνουν συμφωνία, μέσω της οποίας οι ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από προσφορές και να λάβουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να προγραμματίσουν τη διαμονή τους στην Ελλάδα.

Η Wego και η Visit Greece θα προωθήσουν τους κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς μέσω προσαρμοσμένου περιεχομένου και οδηγών που θα περιλαμβάνουν όλα τα δρώμενα και τα πράγματα που πρέπει κανείς να εξερευνήσει.

Μεταξύ των κορυφαίων χωρών από την περιοχή ΜΕΝΑ που αναζητούν διαμονή το καλοκαίρι του 2022 στην Ελλάδα είναι η Σαουδική Αραβία και τα ΗΑΕ, με 42% και 11% ταυτόχρονα. Η Αίγυπτος βρίσκεται στην τρίτη θέση και ακολουθούν το Κουβέιτ, η Ιορδανία, η Τουρκία και το Ομάν.

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι επίσης μεγαλύτερη και κυμαίνεται μεταξύ 4 και 7 ημερών. Οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες κυριαρχούν στις αναζητήσεις με 64%, ακολουθούν τα ζευγάρια με 19% και μετά οι οικογένειες με 11%. Τα ταξίδια μετ’επιστροφής αντιπροσωπεύουν το 74%.

Ο Mamoun Hmedan, Chief Commercial Officer και Managing Director MENA and India της Wego, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Visit Greece. Βλέπουμε αυξημένη ζήτηση για αυτόν τον ζωντανό κοσμοπολίτικο κόμβο στην περιοχή της ΜΕΝΑ. Συνεχίζουμε να παρέχουμε στους χρήστες μας τους καλύτερους προορισμούς για εξερεύνηση και η Ελλάδα είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφθούν όλοι οι ταξιδιώτες”.

Ο κ. Δημήτρης Φραγκάκης, γενικός γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, δήλωσε: “Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τη Wego, μια από τις πλατφόρμες με τη μεγαλύτερη επιρροή στο αραβικό κοινό! Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την Ελλάδα ως προορισμό ιδανικό για ζευγάρια, για μεμονωμένους ταξιδιώτες, αλλά και για οικογενειακές διακοπές. Η ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά αποτελούν κορυφαίες επιλογές για αναψυχή και χαλάρωση, ενώ ταυτόχρονα η Ελλάδα είναι η πατρίδα ορισμένων από τα πιο δημοφιλή ιστορικά μνημεία παγκοσμίως. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους Άραβες ταξιδιώτες που θέλουν να συνδυάσουν περισσότερους από έναν προορισμούς και εμπειρίες κατά τον προγραμματισμό του ταξιδιού τους στην πλατφόρμα της Wego”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024