Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣύσκεψη της Triple Five στο Λονδίνο για τις Κυπριακές Αερογραμμές
Στη σύσκεψη θα προεδρεύσει ο ίδιος ο CEO της Triple Five, Nader Ghermezian

Σύσκεψη της Triple Five στο Λονδίνο για τις Κυπριακές Αερογραμμές

Η σύσκεψη της εταιρείας Triple Five στο Λονδίνο για τις Κυπριακές Αερογραμμές θα ασχοληθεί αρχικά με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί μετά και τον διορισμό οκτώ νέων διοικητικών συμβούλων στις Κυπριακές Αερογραμμές.

Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα “Σημερινή”, ηγετικά στελέχη του διεθνούς κολοσσού Triple Five, της εταιρείας που ενδιαφέρεται να αγοράσει τις Κυπριακές Αερογραμμές, συναντώνται εκτάκτως αύριο στο Λονδίνο, για να συζητήσουν το επόμενο βήμα τους σε σχέση με τον κρατικό αερομεταφορέα. Η σύσκεψη, της οποίας θα προεδρεύσει ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της Triple Five, Nader Ghermezian, θα ασχοληθεί αρχικά με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί μετά και τον διορισμό οκτώ νέων διοικητικών συμβούλων στις Κυπριακές Αερογραμμές.

Στη σύσκεψη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η ηγεσία της Triple Five, που θα μεταβεί στη βρετανική πρωτεύουσα από τον Καναδά, θα συζητήσει με τους εμπειρογνώμονες δύο οίκων, στους οποίους ανέθεσε την ετοιμασία μελέτης για τη βιωσιμότητα των Κυπριακών Αερογραμμών, τις προοπτικές για την επιτυχία του εγχειρήματος μετά και τον διορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι δύο οίκοι, ένας γαλλικός κι ένας βρετανικός, θεωρούνται αυθεντίες στον τομέα της διαχείρισης εταιρειών αερομεταφορών και έχουν επιστρατευθεί για να βοηθήσουν, ώστε η εταιρεία των Κυπριακών Αερογραμμών, σε περίπτωση που εξαγορασθεί από την Triple Five, να ορθοποδήσει και να καταστεί κερδοφόρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην αυριανή σύσκεψη στο Λονδίνο, βασικό θέμα συζήτησης, επίσης, θα είναι η πορεία των διαβουλεύσεων με την κυπριακή εταιρεία, προκειμένου να διαμορφωθεί η εικόνα σε σχέση με τη λήψη απόφασης για την υποβολή δημόσιας πρότασης για εξαγορά των Κυπριακών Αερογραμμών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024