Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα Aegean Star Hotels εμπιστεύονται την EyeWide για τη συνολική ψηφιακή διαφήμισή τους
Ξενοδοχεία

Τα Aegean Star Hotels εμπιστεύονται την EyeWide για τη συνολική ψηφιακή διαφήμισή τους

Η εταιρεία έχει αναλάβει το Social Media Marketing των τριών ξενοδοχείων, καθώς και του ομίλου διατηρώντας και αυξάνοντας το κοινό τους σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, το Instagram και το Google+, ενημερώνοντας παράλληλα τους παλαιούς και εν δυνάμει πελάτες για εγκαταστάσεις, δραστηριότητες και προσφορές των ξενοδοχείων.

Τα Aegean Star Hotels επέλεξαν την EyeWide Digital Marketing Agency για το σύνολο της ψηφιακής διαφήμισης του ομίλου και τριών από τα ξενοδοχεία του. 
Πιο αναλυτικά, η EyeWide ανέλαβε να σχεδιάσει και να αναπτύξει τα responsive websites του Aegean Star Hotels Group, του Aegean Melathron, του Creta Star και του Creta Royal, του μοναδικού Adults Only ξενοδοχείου του ομίλου. Η εταιρεία κατάφερε να αναδείξει τα μοναδικά στοιχεία της οικογένειας των Aegean Star, αλλά και να τονίσει τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του κάθε ξενοδοχείου.
Το κομψό design των ιστοσελίδων ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα και την ταυτότητα του γκρουπ. Μέσω του website, που είναι ήδη online, μπορεί κανείς να περιηγηθεί σε όλα τα ξενοδοχεία που ανήκουν στα Aegean Star Hotels, να ανακαλύψει μοναδικές εμπειρίες αλλά και να κάνει online κράτηση σε όποιο από τα ξενοδοχεία επιθυμεί. Παρόμοια σχεδίαση έχει γίνει και στις ιστοσελίδες των Aegean Melathron, Creta Star και Creta Royal, πάντα με σεβασμό στα χαρακτηριστικά του κάθε ξενοδοχείου.


Το ξενοδοχείο Creta Star του Ομίλου Aegean Star Hotels

Οι υπηρεσίες που παρέχει η EyeWide στα Aegean Star Hotels δεν περιορίζονται μόνο στο web design. Ο σχεδιασμός των Google AdWords Pay Per Click (PPC) καμπανιών έχει γίνει έπειτα από προσεκτική έρευνα και η διαχείρισή τους γίνεται με πρωταρχικό στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων των ξενοδοχείων και, τελικά, την αύξηση στις κρατήσεις.

 
Η εταιρεία έχει αναλάβει το Social Media Marketing των τριών ξενοδοχείων, καθώς και του ομίλου διατηρώντας και αυξάνοντας το κοινό τους σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, το Instagram και το Google+, ενημερώνοντας παράλληλα τους παλαιούς και εν δυνάμει πελάτες για εγκαταστάσεις, δραστηριότητες και προσφορές των ξενοδοχείων.
Σημαντικό κομμάτι των υπηρεσιών είναι το SEO (Search Engine Optimization), που έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί από την εταιρεία με σκοπό να επιτευχθούν περισσότερες και ποιοτικότερες εμφανίσεις των ξενοδοχείων του ομίλου στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Η υπηρεσία του Email Marketing έχει επίσης σχεδιαστεί από τους συνεργάτες της EyeWide, μέσω του οποίου τρέχουν στοχευμένες καμπάνιες στο target group που απαιτεί το προωθητικό αντικείμενο κάθε καμπάνιας.
Το Aegean Star Hotels Group αποτελείται από 5 πολυτελή ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων: το Aegean Melathron στην Χαλκιδική και τα Creta Royal, Creta Star, Creta Marine και Creta Panorama στο Ρέθυμνο. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται σε εξαιρετικές τοποθεσίες και διακρίνονται για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουν στους πελάτες τους. Ο όμιλος διατηρεί μια συνεπή και σταθερή φιλοσοφία για πάνω από 30 χρόνια, η οποία έχει κάνει τα ξενοδοχεία ισοδύναμα της παραδοσιακής Ελληνικής φιλοξενίας. 
H Eyewide Digital Marketing Agency – με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης – δραστηριοποιείται στην φιλοξενία, κατασκευή, ανάπτυξη και προώθηση δυναμικών ιστοσελίδων. Το διαδίκτυο είναι πλέον από τα σημαντικότερα εργαλεία για την επιτυχία και την επέκταση της επιχείρησής σας, όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις και οι στόχοι σας. Η Eyewide Digital Marketing Agency, σε συνδυασμό με την άριστη πείρα των υπευθύνων και των συνεργατών της, σας παρέχει ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα και σας οδηγεί στην δημιουργία επιτυχημένων λύσεων. Σκοπός, είναι η σωστή εκμετάλλευση του διαδικτύου και των ευκαιριών που αυτό παρέχει, μέσα από μια ποιοτική σελίδα, η οποία θα τονώσει το σύγχρονο προφίλ του πελάτη και θα οδηγήσει σε αύξηση των ηλεκτρονικών κρατήσεων – πωλήσεων.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024