Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα ξενοδοχεία του Πηλίου εκτός… σήματος
Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας

Τα ξενοδοχεία του Πηλίου εκτός… σήματος

Πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι ξενοδόχοι με τις συχνές διακοπές στη λήψη του ψηφιακού σήματος της εταιρείας Digea, ιδιαιτέρα στην περιοχή του ανατολικού Πηλίου.

Μετά από καταγγελίες και παράπονα ξενοδόχων του νομού Μαγνησίας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τις συχνές διακοπές στη λήψη του σήματος της εταιρείας Digea, ιδιαιτέρα στην περιοχή του ανατολικού Πηλίου, η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας προέβει σε διάβημα διαμαρτυρίας προς την εταιρεία, θεωρώντας ότι “δεν είναι δυνατόν στην εποχή μας να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα και να μην είναι δυνατή η επίλυσή του, με αποτέλεσμα οι ξενοδόχοι να γίνονται αποδεκτές παραπόνων από τους επισκέπτες”.

“Πληροφορηθήκαμε ότι αυτό συμβαίνει διότι το σήμα από τον Χορτιάτη είναι ασθενές και ότι θα πρέπει να ενεργοποιηθεί ο αναμεταδότης της Ευβοίας, κάτι το οποίο για να επιτευχθεί (όπως δηλώνει η εταιρεία ) χρειάζεται Υπουργική Απόφαση”, αναφέρει η Ένωση.

“Κατόπιν συνεννόησης με τη Digea, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα, η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας ενημερώνει τα μέλη της όσον αφορά στην περιοχή του Ανατολικού Πηλίου ότι μπορούν να λαμβάνουν το παλιό αναλογικό σήμα προσανατολίζοντας τις κεραίες της τηλεόρασης προς τον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Εντός των ήμερων θα είναι στην διάθεση των μελών και οι αντίστοιχοι τεχνικοί χάρτες, προκειμένου να υπάρξει τελεία κάλυψη”.

Επίσης, η Ένωση αναφέρει ότι θα προβεί σε άμεσο διάβημα στο αντίστοιχο υπουργείο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024