Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΤαξίδι εξοικείωσης Γάλλων τουριστικών πρακτόρων στη Θεσσαλονίκη
Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Ταξίδι εξοικείωσης Γάλλων τουριστικών πρακτόρων στη Θεσσαλονίκη

Οι Γάλλοι τουριστικοί πράκτορες είναι της ομάδας της Selectour, του μεγαλύτερου δικτύου ανεξάρτητων τουριστικών γραφείων στη γαλλική επικράτεια.

Στο πλαίσιο ταξιδιού εξοικείωσης 12 Γάλλων τουριστικών πρακτόρων στη Θεσσαλονίκη, o Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ανέλαβε την ξενάγησή τους στην πόλη και τα μνημεία της.
 
Το fam trip των Γάλλων πρακτόρων βασίστηκε στα βήματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Μακεδονική γη, προκειμένου να καταγράψουν ειδικές μορφές τουρισμού.
 
Στην στάση τους στη Θεσσαλονίκη ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, «σύστησε» τα μεγάλα και εντυπωσιακά μνημεία της πολυπολιτισμικής Μακεδονικής πρωτεύουσας.
 
Οι Γάλλοι τουριστικοί πράκτορες γνώρισαν την πόλη που αποτελεί ιστορικό επίκεντρο μιας χώρας με αδιάλειπτη παρουσία που ξεπερνά τα 2.300 χρόνια και βάδισαν στους δρόμους όπου βάδισαν Ρωμαίοι Καίσαρες, φιλόσοφοι, βυζαντινοί αυτοκράτορες και απλοί άνθρωποι με διαφορετική καταγωγή και ιστορία.
 
Οι Γάλλοι τουριστικοί πράκτορες είναι της ομάδας της Selectour, του μεγαλύτερου δίκτυου ανεξάρτητων τουριστικών γραφείων στη γαλλική επικράτεια, αλλά και εκτός αυτής. Διαθέτει χίλια διακόσια γραφεία – σημεία πώλησης και τέσσερις χιλιάδες ταξιδιωτικούς συμβούλους, ενώ διακινεί περίπου δύο εκατομμύρια ταξιδευτές ετησίως.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024