Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤαξίδι εξοικείωσης στη Χαλκίδα Εύβοιας για Γερμανούς δημοσιογράφους και TOs
Προώθηση προορισμού

Ταξίδι εξοικείωσης στη Χαλκίδα Εύβοιας για Γερμανούς δημοσιογράφους και TOs

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη των προσκεκλημένων σε γραφικά σημεία της Χαλκίδας και της ευρύτερης περιοχής, περιηγήσεις σε αρχαιολογικά μνημεία και χώρους υψηλής πολιτισμικής αξίας, αλλά και γνωριμία με τοπικούς παραγωγούς και ιδιαίτερες γαστρονομικές γεύσεις.

Ταξίδι εξοικείωσης στην Εύβοια για Γερμανούς δημοσιογράφους και TOs, εξειδικευμένους σε ειδικούς προορισμούς της Ελλάδας, οργάνωσε αρχές Απριλίου ο ΕΟΤ Γερμανίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η δράση περιλαμβάνεται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής επικοινωνίας του ΕΟΤ, που στόχο έχει να καταστήσει γνωστές στο εξωτερικό τις λιγότερο προβεβλημένες ομορφιές της Ελλάδας και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει η χώρα μας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη των προσκεκλημένων σε γραφικά σημεία της Χαλκίδας και της ευρύτερης περιοχής, περιηγήσεις σε αρχαιολογικά μνημεία και χώρους υψηλής πολιτισμικής αξίας, αλλά και γνωριμία με τοπικούς παραγωγούς και ιδιαίτερες γαστρονομικές γεύσεις.

Οι εκπρόσωποι των γερμανικών TOs είχαν επίσης την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με σημαντικούς τουριστικούς παράγοντες και διοργανωτές ταξιδιών του νησιού, μέσω μίας σειράς B2B συναντήσεων.

Η άγνωστη Ελλάδα σε δέκα πόλεις της Γερμανίας
Ακόμη, την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας, αλλά και να διευρύνουν τις γνώσεις τους για τις κρυφές ομορφιές της Ελλάδας, είχαν εκπρόσωποι των ταξιδιωτικών γραφείων της TUI μέσα από σειρά Roadshows, που συνδιοργάνωσε ο ΕΟΤ Γερμανίας με την TUI Γερμανίας από τις 30 Μαρτίου έως και τις 14 Απριλίου.

Στόχος της δράσης η παρουσίαση και προώθηση της άγνωστης Ελλάδας ως ιδανικού τουριστικού προορισμού, καθ’όλη τη διάρκεια τους έτους, καθώς και η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας με τον μεγαλύτερο Τ.Ο. της Γερμανίας.

Τα Roadshows πραγματοποιήθηκαν σε συνολικά δέκα πόλεις της Γερμανίας (Kempten, Nürnberg, Konstanz, Heidelberg, Hannover, Hamburg, Mönchengladenbach, Dortmund, Zwickau και Magdeburg) μέσα σε ιδιαίτερα θερμό και εποικοδομητικό κλίμα συνεργασίας, κατά τη διάρκεια των οποίων προσφέρθηκαν πλούσια πιάτα με ελληνικά εδέσματα.

Η δράση αυτή περιλαμβάνεται στο γενικό στρατηγικό πλαίσιο επικοινωνίας του ΕΟΤ, με στόχο την περαιτέρω προβολή της χώρας μας, καθώς και την ενίσχυση της συνεργασίας με σημαντικούς εκπροσώπους της γερμανικής τουριστικής αγοράς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024