Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤαξίδι γνωριμίας Γερμανών δημοσιογράφων και πρακτόρων στη Μύκονο με έμφαση στην κρουαζιέρα
Προορισμός

Ταξίδι γνωριμίας Γερμανών δημοσιογράφων και πρακτόρων στη Μύκονο με έμφαση στην κρουαζιέρα

Την οργάνωση του ταξιδιού ανέλαβαν η MTC Group και το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας σε συνεργασία με τον Τ.Ο. Η&Η Touristik και την εταιρεία Celestyal Cruises.

Μονοήμερη ενημερωτική επίσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή 24 Ιουλίου στη Μύκονο ομάδα Γερμανών δημοσιογράφων και ταξιδιωτικών πρακτόρων, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης του τουρισμού της κρουαζιέρας. Την οργάνωση ανέλαβαν η MTC Group και το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας σε συνεργασία με τον Τ.Ο. Η&Η Touristik και την εταιρία Celestyal Cruises.
Τη γερμανική αποστολή υποδέχθηκε στο δημαρχείο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Μίλτος Ατζαμόγλου και ακολούθησε ξενάγηση στη χώρα από τον κ. Αντώνη Ποθητό.

Η Η&Η Touristik από το 1986 αντλεί πελάτες από τις αγορές της Γερμανίας και της Αυστρίας και εξειδικεύεται σε ταξίδια στην Ελλάδα. Διαθέτει δίκτυο πάνω από 100 συνεργατών και για το χρονικό διάστημα 1/11/2013-31/10/2014 διακίνησε πάνω από 107.000 τουρίστες.

H Celestyal Cruises, με 30 χρόνια εμπειρίας, είναι σήμερα η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας, η οποία εδρεύει στην Ελλάδα και επισκέπτεται τα περισσότερα ελληνικά λιμάνια από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία προωθώντας την αυθεντική ελληνική εμπειρία και προβάλλοντας τις ομορφιές, τη φιλοξενία, τις γεύσεις και τον πολιτισμό της χώρας μας στους ξένους επισκέπτες. Διαχειρίζεται έξι κρουαζιερόπλοια, εκ των οποίων τα τέσσερα εκκινούν από ελληνικά λιμάνια ενώ τα άλλα δύο είναι ναυλωμένα στον μεγάλο τουριστικό όμιλο TUI. Τέλος, η Celestyal Cruises είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρουαζιέρας (CLIA).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024