Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤαξίδι γνωριμίας με τη Σκόπελο για 20 Πολωνούς τουριστικούς πράκτορες
Προώθηση προορισμού

Ταξίδι γνωριμίας με τη Σκόπελο για 20 Πολωνούς τουριστικούς πράκτορες

H Rainbow Tours οργάνωσε ταξίδι για τους 20 επιλεγμένους τουριστικούς πράκτορες, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο Skopelos Holidays Hotel & Spa κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στη Σκόπελο, το διάστημα 1-4 Ιουνίου 2016.

Η Ελλάδα βρίσκεται μεταξύ των προτιμώμενων προορισμών για τους Πολωνούς παραθεριστές, και για αυτό το έτος εμφανίζονται υψηλές ενδείξεις προτίμησης με βάση τις διαδικτυακές αναζητήσεις για διακοπές από την Πολωνία. Η προτίμησή των Πολωνών για υπαίθριες δραστηριότητες, όμορφες παραλίες και τοπικές παραδόσεις, οδήγησε την εταιρεία Spyrou Hotels να φιλοξενήσει fam trip για 20 Πολωνούς τουριστικούς πράκτορες στη Σκόπελο.

H Rainbow Tours οργάνωσε το ταξίδι για τους 20 επιλεγμένους τουριστικούς πράκτορες οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο Skopelos Holidays Hotel & Spa κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στη Σκόπελο μεταξύ 1-4 Ιουνίου 2016. Μια οργανωμένη ξενάγηση στο νησί προσφέρθηκε στους πράκτορες, με επισκέψεις σε πολιτισμικά μνημεία, στα μέρη όπου έγιναν τα γυρίσματα της φημισμένης ταινίας του Hollywood “Mamma mia”, στις όμορφες παραλίες του νησιού και στα πέντε καταλύματα της εταιρείας Spyrou Hotels που φιλοξενούν τους πελάτες της Rainbow Tours.

“Η Σκόπελος είναι ένας πραγματικά μοναδικός προορισμός και τα φυσικά χαρακτηριστικά της είναι ένας από τους βασικούς πόλους έλξης για τους επισκέπτες από την Πολωνία”, είπε ο κ. Γιάννης Γρηγόρας, αναπληρωτής διευθυντής για το Marketing και τις Πωλήσεις της εταιρείας Spyrou Hotels. “Προσφέρει θέες που κόβουν την ανάσα και κρυστάλλινα νερά, που ενδείκνυνται για χαλάρωση και για αυτό που ψάχνουν οι περισσότεροι επισκέπτες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Εστιάζοντας στη φύση, η Σκόπελος ανακτά τις δυνάμεις της μετά τις έντονες πλημμύρες που υπέστη το νησί τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Δεδομένου αυτού, η Spyrou Hotels έχει συμμετάσχει ενεργά στις προσπάθειες οργάνωσης και τακτοποίησης του νησιού”.

“Παραμένουμε πιστοί στις αξίες μας και διατηρούμε την ευαισθησία μας για το περιβάλλον, το οποίο είναι ένα ισχυρό κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να αναδείξουμε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το νησί, όσον αφορά τις φυσικές του ομορφιές και τη ζεστή ελληνική φιλοξενία”, πρόσθεσε. “Τα ταξίδια γνωριμίας και εξοικείωσης είναι ζωτικής σημασίας για τον κύκλο των πωλήσεων, καθώς οι προσωπικές εμπειρίες είναι αυτές που μεταφέρονται άμεσα στους δυνητικούς επισκέπτες. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή την γνώση από πρώτο χέρι που μπορεί να προσφέρει μόνο μια επίσκεψη στο νησί”, κατέληξε.

Η Rainbow Tours SA είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες στην Πολωνία. Η εταιρεία προσφέρει ένα εύρος από ταξιδιωτικές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων περιηγήσεων σε πόλεις, μακρινά αεροπορικά ταξίδια, πακέτα διακοπών, ταξίδια “της τελευταίας στιγμής” προς μια πληθώρα προορισμών ανά τον κόσμο. Η εταιρεία έχει 77 υποκαταστήματα σε όλη την Πολωνία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024