Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςThe Bridge Experience: μια γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου
Αθλητικός τουρισμός

The Bridge Experience: μια γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Το The Bridge Experience είναι η πρώτη αθλητική διοργάνωση που χτίζει γέφυρες και μηδενίζει τις αποστάσεις για καλό σκοπό στοχεύοντας να αποτελέσει ορόσημο για τον αθλητικό τουρισμό, αναδεικνύοντας και ενισχύοντας τους νομούς Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας.

To “The Bridge Experience” είναι μια διήμερη διοργάνωση με κολύμπι, τρέξιμο και ποδήλατο, που θα διεξαχθεί στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου “Χαρίλαος Τρικούπης“, στις 8 & 9 Ιουλίου. Απευθύνεται στο ευρύ κοινό όλων των ηλικιών, καθώς επίσης τόσο σε επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες αθλητές από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. 
 
“Πρόκειται για μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού με την φιλοδοξία να εξελιχθεί σε διοργάνωση παγκοσμίου φήμης”, επεσήμανε ο Αποστόλης Τσαγκαράκης ένας από τους εμπνευστές της πρωτότυπης αυτής ιδέας. 
 
Στις παράλληλες δραστηριότητες συμπεριλαμβάνονται οινογευσία, δενδροφύτευση, καθαρισμός παραλίας, εκδρομές στο κάστρο του Ρίου, τη Ναύπακτο, το αρχαιολογικό μουσείο κ.α. 
 
“Όραμα μας είναι το ‘The Bridge Experience’ να αποτελέσει ορόσημο για τον αθλητικό τουρισμό, αναδεικνύοντας και ενισχύοντας τους νομούς Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας. Στόχος μας είναι να εξελιχθεί σε μια διοργάνωση που ‘χτίζοντας γέφυρες’ θα ενώνει λαούς”, τόνισε ο Σωτήρης Πάστρας ένα από τα βασικά στελέχη της εκδήλωσης. 
 
Επιπλέον η εκδήλωση έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ένα μεγάλο μέρος των εσόδων της θα διατεθεί στη νεοσύστατη, μη κερδοσκοπική εταιρεία “Charity4U – Αθλητισμός για όλους“, που μέσα από τις δράσεις της ενισχύει Έλληνες αθλητές, στη δύσκολη πορεία προς την κατάκτηση διακρίσεων.  
 
Πίσω από την πρωτότυπη ιδέα της “The Bridge Experience” βρίσκεται η 4P Sports Travels και οι Αποστόλης Τσαγκαράκης και Σωτήρης Πάστρας, πρωταθλητές κολύμβησης με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (2004) και του Πεκίνου (2008). 
 
Η 4P Sports Travels είναι εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων αλλά και πιστοποιημένο γραφείο αθλητικού τουρισμού. Όραμα της 4P Sports Travels είναι να αναγνωριστεί παγκοσμίως ως ο κορυφαίος πάροχος αθλητικού τουρισμού στη Νότια Ευρώπη, προσφέροντας μοναδικές, υψηλής ποιότητας εμπειρίες. Η 4P Sports Travels διοργανώνει την κολυμβητική διοργάνωση “Λίμνη Βουλιαγμένη” από το 2012, ενώ είναι το πλέον εξειδικευμένο γραφείο αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα για ομάδες υγρού στίβου από όλη την Ευρώπη.
 
Η “Charity4U – Αθλητισμός για όλους” ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2016. Μεταξύ άλλων αναλαμβάνει τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων και συνεδρίων, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε αντίστοιχα προγράμματα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024