Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήThis is the Athens World! Η Αθήνα στο επίκεντρο της Παγκόσμιας Ημέρας Πόλεων
City break

This is the Athens World! Η Αθήνα στο επίκεντρο της Παγκόσμιας Ημέρας Πόλεων

Στο πλαίσιο του εορτασμού του θεσμού της 'Παγκόσμιας Ημέρας Πόλεων' των Ηνωμένων Εθνών, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, οι επισκέπτες της Αθήνας είχαν την ευκαιρία, μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, να γνωρίσουν από κοντά την πολύπλευρη προσωπικότητα της πόλης και το πλήθος των επιλογών που προσφέρει ως ένας σύγχρονος και ζωντανός City Break προορισμός.

Σε πόλη του κόσμου ανέδειξε για μια ακόμα φορά την Αθήνα ο ΣΕΤΕ με την πρωτοβουλία “This is the Athens World!”, που υλοποίηθηκε σε συνεργασία με το Γραφείο Συνεδρίων & Επισκεπτών του Δήμου Αθηναίων – ACVB.

Στο πλαίσιο του εορτασμού του θεσμού της “Παγκόσμιας Ημέρας Πόλεων” των Ηνωμένων Εθνών, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, οι επισκέπτες της Αθήνας είχαν την ευκαιρία, μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, να γνωρίσουν από κοντά την πολύπλευρη προσωπικότητα της πόλης και το πλήθος των επιλογών που προσφέρει ως ένας σύγχρονος και ζωντανός City Break προορισμός.

“Διαβατήριο” για αυτή τη μοναδική εμπειρία αποτέλεσε το ειδικό βραχιολάκι (wristband) του “This is the Athens World” που παρείχε στους επισκέπτες ειδικά προνόμια για να απολαύσουν κορυφαίες γεύσεις, να ξεναγηθούν στα αριστουργήματα του ελληνικού πολιτισμού και να ζήσουν την εμπειρία της αθηναϊκής νυχτερινής ζωής. Παράλληλα, ειδικά σχεδιασμένα street events, όπως η επίδειξη παραδοσιακών χορών στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και το swing dancing party στην Ερμού, μετέδωσαν όχι μόνο τον παλμό της Αθήνας αλλά και το μήνυμα ότι ένα Σαββατοκύριακο δεν είναι ποτέ αρκετό για να ζήσει κανείς τη μοναδικότητα της πόλης.  

Προσκεκλημένοι σε αυτή την ιδιαίτερη για την Αθήνα ημέρα, ήταν influencers της παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας, που έζησαν τις εμπειρίες που προσφέρει η Αθήνα και τις μοιράστηκαν με το κοινό τους. Προερχόμενοι από τη Γερμανία, Αγγλία, Αυστρία, Γαλλία, Πορτογαλία και Ισπανία, οι influencers διέδωσαν σε εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου τον ενθουσιασμό τους για την παγκόσμια Αθήνα, τη σύγχρονη πόλη που ισορροπεί αρμονικά μεταξύ κλασικής τέχνης και street art, αρχαίου πολιτισμού και urban τρόπου ζωής, παραδοσιακών γεύσεων και καινοτόμου γαστρονομίας, φυσικής ομορφιάς και έντονης αστικής ζωής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022
29/11/2022
28/11/2022