Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήTinos Trails App, η ψηφιακή εφαρμογή για τα μονοπάτια της Τήνου
Τεχνολογία

Tinos Trails App, η ψηφιακή εφαρμογή για τα μονοπάτια της Τήνου

Η εφαρμογή κατασκευάστηκε με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, υπό την ευθύνη του Δήμου Τήνου, σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ. Μονοπάτια της Ελλάδας.

Η νέα εφαρμογή για τα μονοπάτια της Τήνου Tinos Trails App είναι διαθέσιμη δωρεάν σε iOS και Android. Η εφαρμογή, που είναι διαθέσιμη σε 4 γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά) περιέχει κατάλογο των 12 πεζοπορικών διαδρομών, δίνει τη δυνατότητα για φιλτράρισμα των διαδρομών με βάσει τα κριτήρια που επιλέγει ο πεζοπόρος (εύκολη, δύσκολη, φιλική για παιδιά κ.λσπ.) καθώς και χάρτες με τα σημεία ενδιαφέροντος.

Η εφαρμογή λειτουργεί χωρίς τη χρήση Internet. Εντοπίζει τον χρήστη και όταν ο πεζοπόρος βρεθεί δίπλα σε κάποιο σημείο ενδιαφέροντος, τον ειδοποιεί ώστε να διαβάσει τις πληροφορίες για αυτό, και να δει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Παρέχει επίσης χρηστικές πληροφορίες όπως τρόπους άφιξης στο νησί, πληροφορίες για τα μέσα μεταφοράς αλλά και γενικότερες πληροφορίες για τον απαιτούμενο εξοπλισμό πεζοπορίας κ.ά.

Η Tinos Trails App αποτελεί ένα ακόμη εργαλείο προβολής των μονοπατιών της Τήνου, η οποία εδραιώνεται έτσι ως ένας από τους κορυφαίους ελληνικούς πεζοπορικούς προορισμούς.

Η εφαρμογή κατασκευάστηκε με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, υπό την ευθύνη του Δήμου Τήνου, σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ. Μονοπάτια της Ελλάδας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024