Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΤο 1ο Blue Tee The Maritime Golf Event καταδεικνύει τη δυναμική της Αθήνας ως Business & Leisure προορισμού
Γκολφ

Το 1ο Blue Tee The Maritime Golf Event καταδεικνύει τη δυναμική της Αθήνας ως Business & Leisure προορισμού

Η ιδέα πίσω από το Blue Tee, The Maritime Golf Event ήταν να αποτελέσει ένα ξεχωριστό γεγονός για τους λάτρεις του γκολφ από τον χώρο της ναυτιλίας, αλλά και να καταδείξει την δυναμική της Αθήνας και ειδικότερα της Γλυφάδας ως προορισμού Business and Leisure με αιχμή το γκολφ.

Δεκάδες ηγετικά στελέχη της ναυτιλιακής κοινότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό αποκάλυψαν για ακόμη μια φορά την αγάπη και το πάθος τους για το γκολφ διεκδικώντας τα βραβεία του εναρκτήριου “Blue Tee, The Maritime Golf Event” που διοργανώθηκε από την εταιρεία IASION στο Γκολφ Γλυφάδας “Κωνσταντίνος Καραμανλής” το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.

Ο εξαιρετικός αττικός καιρός -ηλιοφάνεια και ιδανική για την εποχή θερμοκρασία- συνέβαλε στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα Shotgun 18 οπών, στον οποίο συμμετείχαν 17 ομάδες και διανθίστηκε με ατομικούς διαγωνισμούς Longest Drive και Closest to the Pin. Το αγωνιστικό μέρος ακολούθησε η τελετή απονομής βραβείων στους διακριθέντες ενώ οι 100 και πλέον επίσημοι προσκεκλημένοι – επιφανείς εκπρόσωποι της εγχώριας και διεθνούς ναυτιλιακής και εφοπλιστικής κοινότητας – απόλαυσαν το γεύμα που παρατέθηκε στην επάνω αίθουσα εκδηλώσεων του Γκολφ Γλυφάδας. Στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Γκολφ κ. Στέλιος Κουρουπάκης.

“Η ιδέα πίσω από τη σημερινή ημέρα ήταν να αποτελέσει ένα ξεχωριστό γεγονός για τους λάτρεις του γκολφ από τον χώρο της ναυτιλίας, αλλά και να καταδείξει την δυναμική της Αθήνας και ειδικότερα της Γλυφάδας ως προορισμού Business and Leisure με αιχμή το γκολφ. Αντλώντας δύναμη από την επιτυχία της σημερινής πρώτης εκδήλωσης ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο επόμενο Blue Tee που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2016. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους χορηγούς, τους υποστηρικτές και όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή του τουρνουά και ιδιαίτερα τη νέα διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης γκολφ που καταβάλλει συνεχή προσπάθεια για τη βελτίωση του γηπέδου και των εγκαταστάσεων”, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της IASION κ. Παναγιώτης Καμπούρογλου.

Χορηγοί του 1ου Blue Tee, The Maritime Golf Event είναι οι Marshall Islands Registry (Πλατινένιος Χορηγός), Bureau Veritas (Χρυσός Χορηγός) και Ross Shipbrokers Co. Ltd (Ασημένιος Χορηγός). Χορηγός Επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Naftika Chronika και Golf & Leisure.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024