Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΤο Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου 2018 ξεκινά στις 5 Οκτωβρίου
Αθλητικός τουρισμός

Το Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου 2018 ξεκινά στις 5 Οκτωβρίου

Το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ, εκτός από αναρρίχηση, παρουσιάσεις-προβολές, μαθήματα αναρρίχησης, διαγωνισμούς, deep water soloing, μαθήματα παραδοσιακών χορών, πάρτι με DJ και live rock μουσική.

Για μια ακόμη φορά στην Κάλυμνο, από τις 5 μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2018, θα διεξαχθεί το καθιερωμένο Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου.


Στη μεγάλη γιορτή της αναρρίχησης θα συμμετάσχουν εκατοντάδες αναρριχητές από όλο τον κόσμο, ζωντανοί θρύλοι και εν ενεργεία αθλητές της μοντέρνας αθλητικής αναρρίχησης βράχου.

Το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ είναι ιδιαίτερα πλούσιο και περιλαμβάνει εκτός από ατέλειωτη αναρρίχηση, παρουσιάσεις-προβολές, μαθήματα αναρρίχησης, διαγωνισμούς, deep water soloing, μαθήματα παραδοσιακών χορών, πάρτι με DJ και live rock μουσική.

Aσβεστολιθικές διαδρομές που κόβουν την ανάσα, η πανοραμική θέα από τα αναρριχητικά πεδία με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, σε συνδυασμό με την παρουσία εκατοντάδων αναρριχητών του κόσμου θα δημιουργήσουν την ίδια και μοναδική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τo διεθνώς αναγνωρισμένο πλέον Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το Δήμο Καλυμνίων με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τελεί υπο την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης.

Διεθνές Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου-Πρόγραμμα 2018

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024