Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤο Blogtrotters 2015 κάνει buzz στα social media
Προώθηση προορισμού

Το Blogtrotters 2015 κάνει buzz στα social media

Κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας εκδήλωσης για το Blogtrotters 2015, οι 40 travel bloggers συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις με φορείς της πόλης, όπως ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Δήμου Θεσσαλονίκης.

Δυναμικό ξεκίνημα για τη διοργάνωση Blogtrotters 2015 της Marketing Greece, καθώς με την ολοκλήρωση της εναρκτήριας εκδήλωσης στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, τα impressions στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έφτασαν τα 3 εκατομμύρια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι 40 travel bloggers συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις με φορείς της πόλης, όπως ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Σπύρος Πέγκας, για τη μοναδικότητα της πόλης και τη νεανική της “καρδιά”. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και μία από τις bloggers, “με το που έφτασα στη Θεσσαλονίκη, η καρδιά μου άρχισε να χτυπά δυνατά!”.

Επόμενη στάση είναι η εξερεύνηση της πόλης, ενώ μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τις εμπειρίες των bloggers μέσα από το www.blogtrotters.gr ή από το #blogtrottersgr.

Η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, με Στρατηγικός Συνεργάτης της Aegean Airlines.

Ακόμη, γίνεται με τη συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, του Thessaloniki Convention Bureau, του Συνδέσμου Ξεναγών Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης, του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, και του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής και την υποστήριξη των: Domotel Les Lazaristes, Makedonia Palace, Porto Palace, Holiday Inn, Electra Palace, Poseidon Palace, Litohoro Olympus Resort, Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, Kouzina Food & Drink, Kitchen Bar, Εστιατόριο Παλάτι, Thessaloniki Walking Tours, Lindy Hop Greece, Creativity Platform, Λευκή Άμμος beach bar, The Gang music band.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024