Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Blue Palace Resort and Spa στο Condé Nast Traveler Gold List 2013
Διάκριση ξενοδοχείου

Το Blue Palace Resort and Spa στο Condé Nast Traveler Gold List 2013

Το ξενοδοχείο Blue Palace, a Luxury Collection Resort and Spa στην Ελούντα της Κρήτης συμπεριλαμβάνεται στο Condé Nast Traveler Gold List 2013.

Tο Condé Nast Traveler Gold List αποτελεί μια απο τις σημαντικότερες διακρίσεις στον χώρο του τουρισμού. Φέτος 47.000 αναγνώστες του Condé Nast Traveler, ένα γκρουπ ταξιδιωτών με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις, επέλεξαν τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για να συμπεριληφθούν στην πολυπόθητη Χρυσή Λίστα.  

Οι αναγνώστες του αμερικανικού Condé Nast Traveler είχαν τιμήσει το Blue Palace Resort and Spa νωρίτερα, αφού το ανέδειξαν στην 4η θέση των 15 καλύτερων resorts στην Ευρώπη στα 2012 Condé Nast Traveler Readers Choice Awards. Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του Condé Nast Traveler, “κάθε ξενοδοχείο στην λίστα έχει ελεγχθεί και προταθεί απο τους αναγνώστες μας… Το Gold List αντιιπροσωπεύει σε πάγκοσμιο επίπεδο την πραγματική ποιότητα”. Το Blue Palace Resort and Spa είναι ένα απο τα τρία ελληνικά ξενοδοχεία που συμπεριλήφθησαν στο Condé Nast Traveler Gold List 2013.

Η κα Αγάπη Σμπώκου, director of sales and marketing του Blue Palace Resort and Spa δήλωσε: “Είμαστε υπερήφανοι για την υψηλή διάκριση που έδωσαν οι αναγνώστες του Condé Nast Traveler στο Blue Palace Resort and Spa. Οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν τις προσπάθειες μας και ανανένωνουν τη δέσμευση μας να προσφέρουμε στους επισκέπτες μοναδικές, αυθεντικές εμπειρίες”.

Εκτός από τις δυο διακρίσεις απο το αμερικανικό Condé Nast Traveler, το Blue Palace Resort and Spa είχε επίσης βραβευθεί στις 6 Οκτωβρίου, 2012 στα διεθνή βραβεία World Travel Awards στην κατηγορία Leading Spa Resort in Greece.

Τα World Travel Awards, που απονέμονται απο το 1993, ανακυρήσουν και επιβραβεύουν τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Το Blue Palace Resort and Spa, μέλος της Luxury Collection της αλυσίδας Starwood Hotels and Resorts, έχει βραβευθεί επανειλημμένα για το design κα τις υπηρεσίες του από την αμερικανική και ελληνική έκδοση του Condé Nast Traveler, to βρετανικό περιοδικό Tatler, τα World Travel Awards και πολλούς ακόμη διεθνείς οργανισμούς και ΜΜΕ. Δελεαστική ηρεμία, απεριόριστη θέα και μια πληθώρα πολιτιστικών ανακαλύψεων, περιμένουν τους επισκέπτες εκεί που η πολυτέλεια, η φυσική ομορφιά και η γαστρονομική εμπειρία συνδυάζονται μοναδικά μεταξύ τους. Καθένα από τα 251 κομψά δωμάτια προσφέρουν μια εμβληματική θέα προς τη μαγευτική Σπιναλόγκα. Καλαίσθητες σουίτες και ιδιωτικές βίλες προσφέρουν αυθεντική πολυτέλεια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024