Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΤο Greek Maritime Golf Event 2022, στις 8-11 Σεπτεμβρίου 2022, στη Μεσσηνία
Γκολφ

Το Greek Maritime Golf Event 2022, στις 8-11 Σεπτεμβρίου 2022, στη Μεσσηνία

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το τουρνουά γκολφ Greek Maritime Golf Event, που για 8η χρονιά θα συγκεντρώσει περισσότερα από 100 ανώτατα στελέχη της ναυτιλίας, στις 8-11 Σεπτεμβρίου 2022, στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία.

Η διοργάνωση προωθεί κάθε χρόνο τη δραστηριότητα του γκολφ, δίνοντας την ευκαιρία σε διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας να γνωρίσουν από κοντά τις αξίες και τα οφέλη του δημοφιλούς Ολυμπιακού αθλήματος, να θαυμάσουν τις ομορφιές της Μεσσηνίας, να αγωνιστούν σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με ελαιόδεντρα εκατοντάδων ετών με θέα στο Ιόνιο πέλαγος, στον ιστορικό κόλπο του Ναυαρίνου και στο λιμάνι της Πύλου και να συνεισφέρουν στον καλό σκοπό της διοργάνωσης.

Οι φετινές γκολφικές δράσεις περιλαμβάνουν για τους συμμετέχοντες έναν διήμερο αγώνα shotgun scramble, με την πρώτη αγωνιστική μέρα να διεξάγεται την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στο The Hills Course και τη δεύτερη το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο International Olympic Academy Golf Course. Αντίστοιχα, οι μη συμμετέχοντες στο τουρνουά θα παρακολουθήσουν μαθήματα γκολφ το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και θα λάβουν μέρος στο putting competition που θα πραγματοποιηθεί στο The Dunes Course.


Στιγμιότυπο από παλαιότερο Greek Maritime Golf Event (photo: Mike Tsolis).

Παράλληλες δράσεις
Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου η διοργάνωση θα υποδεχτεί τους συμμετέχοντες στο Welcome Cocktail by Marine Tours. Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, θα βραβευτούν οι ομάδες που θα έχουν κατακτήσει τις τρεις πρώτες θέσεις στη γενική κατάταξη και θα γίνουν ειδικές βραβεύσεις για εκείνους που θα σημειώσουν τις καλύτερες επιδόσεις στις ειδικές κατηγορίες Longest Drive και Closest to the Pin. Την παρουσίαση της βραδιάς των απονομών θα πραγματοποιήσει ο EuroLeague legend Joe Arlauckas, ο οποίος θα αγωνιστεί και στο τουρνουά.

To Greek Maritime Golf Event θα ενισχύσει μέσα από τις δράσεις του την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία HOPEgenesis. Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής των βραβείων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν το ποσό που επιθυμούν, λαμβάνοντας μέρος στις κληρώσεις για πλούσια δώρα της λαχειοφόρου αγοράς που θα πραγματοποιηθεί. Το συνολικό ποσό που θα συλλεχθεί θα διατεθεί στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία HOPEgenesis.


Στιγμιότυπο από παλαιότερο Greek Maritime Golf Event (photo: Mike Tsolis).

Το Greek Maritime Golf Event, διοργανώνεται από την Birdie Events και αποτελεί πρωτοβουλία του αναγνωρισμένου Έλληνα PGA golfer, κ. Θάνου Καραντζιά. Το Golf Production έχει αναλάβει το πολυβραβευμένο sports marketing agency της ActiveMedia Group.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ. Tο τουρνουά απευθύνεται αποκλειστικά σε διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας.

Στην κεντρική φωτογραφία, στιγμιότυπο από παλαιότερο Greek Maritime Golf Event (photo: Charis Akriviadis).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024