Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΤο Kallichoron επενδύει στην πράσινη μετακίνηση με την νέα υπηρεσία Astypalea Bicycle Rentals
Ποδηλατικός τουρισμός

Το Kallichoron επενδύει στην πράσινη μετακίνηση με την νέα υπηρεσία Astypalea Bicycle Rentals

Ήδη από το 2015, το Kallichoron Art Boutique Hotel αποτελεί το μοναδικό πιστοποιημένο Green Key eco-label ξενοδοχείο της Αστυπάλαιας, που διαθέτει επίσης το σήμα Bike Friendly Hotel.

Το πρωτοποριακό ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel στην Αστυπάλαια αγαπά την ποδηλασία και συστήνει στους λάτρεις του ποδηλάτου που επισκέπτονται το νησί την νέα υπηρεσία Astypalea Bicycle Rentals, ώστε οι επισκέπτες της Αστυπάλαιας να μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στην Αστυπάλαια ξεκούραστα, άνετα και οικολογικά.

Ήδη από το 2015, το Kallichoron Art Boutique Hotel αποτελεί το μοναδικό πιστοποιημένο Green Key eco-label ξενοδοχείο της Αστυπάλαιας, που διαθέτει επίσης το σήμα Bike Friendly Hotel, δείχνοντας την ευαισθησία του προς τους επισκέπτες που επιθυμούν να συνδυάσουν την αγάπη τους για το ποδήλατο με την ανάγκη της ανθρώπινης φύσης για εξερεύνηση, την οικολογική συνείδηση και μοναδικές συγκινήσεις στην φύση.

Στην Αστυπάλαια υπάρχουν διαδρομές με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας και επιλογές για όλα τα γούστα, που θα ικανοποιήσουν όσους αγαπούν το ποδήλατο και επιζητούν να συνδυάσουν την οικολογική μετακίνηση και την ήπια άσκηση. Μάλιστα, μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις της ελληνικής κυβέρνησης, το νησί της Αστυπάλαιας προσδοκά να γίνει το πρώτο “έξυπνο” και “πράσινο” νησί της Μεσογείου, δίνοντας έμφαση στην ηλεκτροκίνηση και τις πράσινες μορφές παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Με την νέα υπηρεσία “Astypalea Bicycle Rentals”, οι ταξιδιώτες της Αστυπάλαιας έχουν πλέον την επιλογή να ενοικιάσουν mountain και ηλεκτρικά ποδήλατα και να αποκτήσουν πρόσβαση στη βιώσιμη μετακίνηση. Με διάφορες επιλογές σε ποδήλατα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ποδηλάτη, αλλά και φιλικές προς τον ποδηλάτη υπηρεσίες, το Kallichoron Art Boutique Hotel αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις του ποδηλάτου στο νησί της Αστυπάλαιας.

Η κα Καρολίνα Αλκαλάι, Hotel Manager και υπεύθυνη του προγράμματος αειφόρου ανάπτυξης του ξενοδοχείου “Kallichoron Goes Green” δήλωσε: “Το ποδήλατο είναι μία δραστηριότητα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ταυτόχρονα βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και επιτρέπει την επαφή με τη φύση. Παράλληλα, η συνεισφορά στην αειφορία και στην ενσωμάτωση περιβαλλοντικών κριτηρίων και ‘πράσινων’ πρακτικών στις δραστηριότητές μας αποτελεί για εμάς στο Kallichoron στάση ζωής και αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας μας. Συνεπώς, είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που δίνουμε την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Αστυπάλαιας με ποδήλατο. Με ιδιαίτερη αγάπη για τον θεματικό τουρισμό και ως περήφανα μέλη του δικτύου των Bike-Friendly Hotels, προσβλέπουμε να κάνουμε την Αστυπάλαια και το Kallichoron σημείο συνάντησης ποδηλατικών τουριστών”.

Η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΝΑΤΤΟΥΡ, τόνισε: “Με χαρά χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του ξενοδοχείου Kallichoron Art Boutique Hotel “Astypalea Bicycle Rentals” συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού στο νησί της Αστυπάλαιας. Στόχος μας είναι η ευαισθητοποίηση των τουριστών στην χρήση του ποδηλάτου κατά τις περιηγήσεις τους στο νησί, αλλά και η εξάπλωση αυτής της φιλικής δραστηριότητας προς το περιβάλλον, σε όλη την Ελλάδα”.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

03/02/2023
02/02/2023
01/02/2023
31/01/2023
30/01/2023