Τελευταία νέα
HomeΕναλλακτικός ΤουρισμόςΔραστηριοτήτωνΤο Παγκόσμιο Συνέδριο Μονοπατιών γίνεται τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα
Συνέδρια

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Μονοπατιών γίνεται τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα

Στα πλαίσια του World Trails Conference θα πραγματοποιηθούν τα Pre-Conference Trails Journeys, με διαφορετικές θεματικές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να μπορέσουν να γνωριστούν οι πεζοπόροι και οι συμμετέχοντες μεταξύ τους, να δικτυωθούν, να ανταλλάξουν ιδέες,και να ανακαλύψουν μαζί τον τόπο.

Το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μονοπατιών (World Trails Conference) θα πραγματοποιηθεί 26-30 Σεπτεμβρίου στη Σκιάθο. Το World Trails Conference είναι μια παγκόσμια συγκέντρωση από διαχειριστές και κατασκευαστές μονοπατιών, οι οποίοι συναντώνται κάθε δύο χρόνια για να μοιραστούν τη γνώση και την αγάπη τους για τα μονοπάτια, να διασφαλίσουν τον θετικό αντίκτυπο που έχουν τα μονοπάτια στην κοινωνία και ότι αυτά θα συνεχίσουν να είναι βιώσιμα και διαθέσιμα για όλο τον κόσμο.

Το συνέδριο πραγματοποιείται για 8η φορά και φέτος θα λάβει χώρα στο νησί της Σκιάθου.

Pre – Trail Journeys
Στα πλαίσια του World Trails Conference θα πραγματοποιηθούν τα Pre-Conference Trails Journeys. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθει κανείς τα μονοπάτια και να αλληλεπιδράσει με άλλους πεζοπόρους, απ’ότι σε ένα μονοπάτι. Αυτά τα ταξίδια έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να μπορέσουν να γνωριστούν οι πεζοπόροι και συμμετέχοντες μεταξύ τους, να δικτυωθούν, να ανταλλάξουν ιδέες, να ζήσoυν αξέχαστες εμπειρίες και να ανακαλύψουν μαζί τον τόπο. Διαφορετικές πεζοπορικές εκδρομές, με διαφορετικές θεματικές προσφέρονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας:
1. Sifnos Island Trail Journey
2. Paths of Peace Trail Journey
3. Skiathos Island Trail Journey

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

27/09/2022
26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022