Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤο τουριστικό γραφείο Polyplan Reisen της Ολλανδίας στο τρίτο 'πόδι' της Χαλκιδικής
Προώθηση προορισμού

Το τουριστικό γραφείο Polyplan Reisen της Ολλανδίας στο τρίτο 'πόδι' της Χαλκιδικής

Είκοσι ένας Ολλανδοί travel agents ακολούθησαν πρόγραμμα βιωματικών δραστηριοτήτων στις αθωνικές και αριστοτελικές περιοχές για δύο ημέρες. Μεγάλες οι πιθανότητες επέκτασης της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας.

Ταξίδι εξοικείωσης, βασισμένο στην απόκτηση βιωματικών εμπειριών, πραγματοποίησαν 21 Ολλανδοί travel agents / συνεργάτες του τουριστικού γραφείου Polyplan Reisen στις 15 και 16 Μαΐου, προκειμένου να γνωρίσουν το τρίτο “πόδι” της Χαλκιδικής σα να επρόκειτο για αληθινούς επισκέπτες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην περιοχή :

  • Περπάτησαν στα natura μονοπάτια του Χολομώντα και ενημερώθηκαν για τη χλωρίδα του,
  • έλαβαν μέρος σε παραδοσιακές γαστρονομικές γιορτές,
  • πραγματοποίησαν το θαλάσσιο γύρο της Αμμουλιανής και θαύμασαν τα διαυγή νερά του νησιωτικού της συμπλέγματος “Δρένια”,
  • είδαν όλες τις Ιερές Μονές της δυτικής όχθης του Αγίου Όρους, πραγματοποιώντας τον παράπλου της Αθωνικής Πολιτείας,
  • επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο των Σταγείρων,
  • ακολούθησαν τμήμα του Αριστοτελικού Περιπάτου και
  • έλαβαν μέρος σε δραστηριότητες του Mount Athos Area Kouzina.

Δεν έλειψαν βέβαια οι ξεναγήσεις και επαφές με εκπροσώπους τοπικών ξενοδοχείων και λοιπών καταλυμάτων, προκειμένου να εξετασθούν τρόποι συνεργασίας, αφού το έκδηλο ενδιαφέρον τους για την περιοχή υποδηλώνει περαιτέρω εισροή Ολλανδών επισκεπτών.


                                                                   
Οι εκπρόσωποι του Polyplan Reisen άλλωστε, οι οποίοι εδώ και δύο χρόνια διοχετεύουν την περιοχή με μεμονωμένους επισκέπτες, δήλωσαν αποφασισμένοι να αξιοποιήσουν στο έπακρο την τοποθέτηση πτήσης της Transavia απευθείας από το Άμστερνταμ στη Θεσσαλονίκη, δεδομένο το οποίο ανέφεραν μεταξύ άλλων σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με εκπροσώπους τοπικών τουριστικών γραφείων.

Η προσπάθεια του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω να εδραιώσει την ολλανδική συνεργασία στην περιοχή δεν είναι αποσπασματική αλλά αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού marketing, που εκπονήθηκε πριν από τρία χρόνια και εφαρμόζεται πιστά, προκειμένου η απόδοσή του να είναι μακροχρόνια και σταθερή.

Την επίσκεψη θα ακολουθήσει έλευση μεγάλης ολλανδικής δημοσιογραφικής αποστολής, η οποία θα παρακολουθήσει τις δραστηριότητες του Mount Athos Area Kouzina 2014, όπως αυτές θα πραγματοποιηθούν στο Αριστοτελικό Βουνό την περίοδο 17, 18 και 19 Μαΐου 2014.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024