Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤο Travel Channel επισκέφθηκε την Περιφέρεια Αττικής
Προβολή προορισμού

Το Travel Channel επισκέφθηκε την Περιφέρεια Αττικής

Οι τηλεθεατές του ταξιδιωτικού καναλιού Travel Channel είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο παρελθόν έξι θεματικά video που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το πολυμορφικό τουριστικό προϊόν που προσφέρει η Περιφέρεια Αττικής.

Σημαντική χαρακτηρίζεται η πρόσφατη επίσκεψη κορυφαίων στελεχών του παγκοσμίου φήμης ταξιδιωτικού καναλιού Travel Channel στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής. Κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής τους στην Ελλάδα, ο Andrew Grieve, VP Advertising Sales UK/EMEA και η Nitu Kamboj, International Senior Sales Executive, συνάντησαν τον περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιάννη Σγουρό, στο πλαίσιο της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας των δύο πλευρών, που αποτελεί μέρος του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Αττικής. Η ατζέντα της συζήτησης περιείχε θέματα, όπως η ραγδαία ανάκαμψη του τουρισμού με προορισμό την Αθήνα/Αττική μέσα στο 2013, η θετική προοπτική που αναμένεται μέσα στο 2014, καθώς και το ενδεχόμενο διεύρυνσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι τηλεθεατές του ταξιδιωτικού καναλιού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο παρελθόν έξι θεματικά video που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το πολυμορφικό τουριστικό προϊόν που προσφέρει η Περιφέρεια Αττικής. Ο πολιτισμός, η γαστρονομία, οι πολυτελής διακοπές, οι μοναδικές αγορές, η νυχτερινή διασκέδαση, η θάλασσα, ο ήλιος, η ιστιοπλοΐα και ο συνεδριακός τουρισμός, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που συντελούν στο “live της ζωής σου”, σύμφωνα με το κεντρικό μήνυμα της διαφημιστικής καμπάνιας της Περιφέρειας Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Σγουρός δήλωσε: “Το Travel Channelαποτελεί σημαντικό κανάλι επικοινωνίας του Προγράμματος, καθώς προβάλλει την Περιφέρεια Αττικής σε 25 εκατ. νοικοκυριά ανά τον κόσμο. Είμαστε πλέον πεπεισμένοι πως μέσα από την πετυχημένη αυτή συνεργασία, δικαιώθηκε η προσπάθεια όλων μας για την ανάδειξη και προβολή της Αθήνας, της Αττικής και των νησιών του Αργοσαρωνικού, που αποτελούν μοναδικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς, ικανοί να καλύψουν ποικίλες ταξιδιωτικές ανάγκες και ενδιαφέροντα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024