Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο ξενοδοχείο Astra Suites τιμήθηκε ως το Πιο Ρομαντικό Ξενοδοχείο του Κόσμου
Βράβευση ξενοδοχείου

Το ξενοδοχείο Astra Suites τιμήθηκε ως το Πιο Ρομαντικό Ξενοδοχείο του Κόσμου

Κατά τη χθεσινή τελετή απονομής των βραβείων του Conde Nast Johansen στα 31α Βραβεία Europe & Mediterranean Awards for Excellence, μεταξύ των νικητών ήταν και το ξενοδοχείο Astra Suites στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, το οποίο και διακρίθηκε ως το Πιο Ρομαντικό Ξενοδοχείο του Κόσμου.

Μετά την ανακήρυξη του Astra Suites στα Top25 Hotels in the world από τους χρήστες του TripAdvisor, άλλη μια διάκριση έρχεται για το γνωστό ξενοδοχείο στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης. Τιμήθηκε ως το “Πιο Ρομαντικό Ξενοδοχείο του Κόσμου” από το Conde Nast Johansen σε ειδική εκδήλωση για τα Europe & Mediterranean Awards for Excellence 2012, κατά τη διάρκεια της έκθεσης World Travel Market στο Λονδίνο.

“Ψηλά, στην άκρη του βράχου, σε προνομιακή θέση για τα απολαύσετε τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, το Astra Suites έχει θέα ολόκληρη την καλντέρα και το Αιγαίο Πέλαγος. Είτε χαλαρώνετε δίπλα στην πισίνα ή το μπαλκόνι σας είτε παίρνετ το δείπνο σας στο εκλεπτυσμένο εστιατόριο, οι καταπληκτικές εικόνες δε σταματούν ποτέ”, αναφέρει χαρακτηριστικά το Conde Nast Johansen.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024