Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤΟΠΟΛΑΤΡΕΙΑ, Μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μου
Προβολή προορισμού

ΤΟΠΟΛΑΤΡΕΙΑ, Μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μου

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν συμμετοχή στον διαγωνισμό μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2022.

Εάν πιστεύετε ότι μπορείτε με τρεις φωτογραφίες, ακόμα και του κινητού σας, να πείσετε μια επιτροπή δημιουργών ότι η δική σας αγάπη προβάλλει πειστικότερα, καλύτερα και εντυπωσιακότερα τον τόπο σας τότε έχετε πολλές πιθανότητες να είστε εκείνος ή εκείνη που θα κληθεί να δημιουργήσει, δηλαδή να γράψει το πλήρες σενάριο και να σκηνοθετήσει ένα promo (διαφημιστικό 3΄λεπτης διάρκειας) σε παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, με τίτλο “ΤΟΠΟΛΑΤΡΕΙΑ“, ώστε να αναδειχθεί η ιδιαιτερότητα του τόπου και η μεγάλη αγάπη για αυτόν.

Στόχος να κινήσετε το ενδιαφέρον τόσο των συμπατριωτών μας, όσο και των αλλοδαπών ώστε να επισκεφθούν τον τόπο σας ή να θελήσουν να μάθουν την ιστορία του.

Θέματα πρωτότυπα, ιδιαίτερα, που θα παρουσιαστούν ως ιστορία (από 1 έως 3 σελίδες το πολύ) και θα συνοδεύονται με τρεις, το πολύ, όμορφες και ξεχωριστές φωτογραφίες του τόπου του συμμετέχοντος (της προσωπικότητας ή της ιστορίας) τον οποίον και θα αναφέρει, καθώς επίσης και τη χρονολογία λήψης των φωτογραφιών, εάν δεν είναι σύγχρονες. Του τόπου όπου γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά του ή εφηβικά του χρόνια, του τόπου όπου ζει σήμερα και έχει δημιουργήσει την οικογένειά του, ακόμα και του τόπου των προγόνων του.

Οι προτάσεις θα εξεταστούν από διαφορετικές επιτροπές, καθώς μία επιτροπή θα κρίνει την κάθε ιστορία και μια άλλη θα κρίνει το περιεχόμενο των φωτογραφιών (προσοχή στην εικαστική και αισθητική προσέγγιση, καθώς θα επηρεάσει τις αποφάσεις).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024