Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤουριστικό γιγα-project ετοιμάζεται στη Nάξο
Επενδύσεις

Τουριστικό γιγα-project ετοιμάζεται στη Nάξο

Στελέχη της Laguna Coast Development ολοκλήρωσαν συναντήσεις με μέλη της κυβέρνησης, ώστε να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την κατεύθυνση της επένδυσης και αναμένεται και νέος κύκλος συναντήσεων.

Η Laguna Coast Development “τρέχει” σε γνωστή παραλιακή περιοχή της Νάξου μεγάλο επενδυτικό τουριστικό πλάνο, για το οποίο και ο CEO του Greek Economic Forum, κ. Αντώνης Πιτταράς ενημέρωσε πρόσφατα τον υπουργό Ανάπτυξης & Εππενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη. O κ. Πιτταράς έκανε αναλυτική παρουσίαση του project στον υπουργό και τον ενημέρωσε σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα των εργασιών, τους σκοπούς, καθώς και την έναρξη λειτουργίας των υποδομών που έχουν σχεδιαστεί.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για το μεγαλύτερο έργο ανάπλασης που γίνεται ποτέ στις Κυκλάδες, ένα project το οποίο θα αποτελέσει «παράδειγμα» και “οδηγό” για τη χώρα μας και τη στροφή στην πιο φιλική προς το περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες ανάπτυξη, την κυκλική γαλάζια οικονομία, η οποία, άλλωστε, είναι και το μεγάλο ζητούμενο για την ευρύτερη περιοχή της Mεσογείου.

Για τον σχεδιασμό του εχει δοθεί ιδιαίτερο βάρος στη βιωσιμότητα, με σκοπό να προωθηθεί η χρήση εναλλακτικών μορφών ενέργειας και να υπάρχει το ελάχιστο δυνατό impact στο περιβάλλον από τις επιχειρηματικές και τις υπόλοιπες δραστηριότητες που θα προκύπτουν από τη χρήση του έργου.

Tο αμέσως προηγούμενο διάστημα, στελέχη της Laguna Coast Development ολοκλήρωσαν συναντήσεις με μέλη της κυβέρνησης, ώστε να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την κατεύθυνση της επένδυσης και αναμένεται και νέος κύκλος συναντήσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024