Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΤweed Run 2019, ένα ταξίδι από τις Σπέτσες στην vintage ατμόσφαιρα του χθες
Ποδηλατικός τουρισμός

Τweed Run 2019, ένα ταξίδι από τις Σπέτσες στην vintage ατμόσφαιρα του χθες

Το Tweed Run ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 13 Οκτωβρίου στο Σινέ 'Τιτάνια' με το Concours d’ Elegance και τις βραβεύσεις των ποδηλάτων, το οποίο διεξήχθη με την αρωγή του Ελληνικού Μουσείου Ποδηλάτου.

Το τριήμερο 11 με 13 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε το Tweed Run για 6η συνεχή χρονιά από το Poseidonion Grand Hotel. Για ακόμα μια χρονιά η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Ελληνικό Μουσείο Ποδηλάτου και Μεγάλο Χορηγό το Hendrick’s Gin, το οποίο παρουσίασε στους tweeders το πρώτο Hendrick’s Limited Edition, Midsummer Solstice.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, οι Τweeders ξεκίνησαν από την Πλατεία Ποσειδωνίου. Περνώντας από τα στενά του νησιού και κάνοντας πετάλι στον παραλιακό δρόμο έκαναν την πρώτη στάση στο Παλιό Λιμάνι και στο εστιατόριο Ορλώφ. Οι συμμετέχοντες έφτασαν μέχρι την περιοχή του Φάρου όπου απόλαυσαν ένα british-style πικνίκ συνοδευόμενο από Hendrick’s Midsummer Solstice Gin & Tonics.

Αναπόσπαστο κομμάτι του event και τα καλλιστεία, τα οποία διοργανώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο lobby του Ποσειδωνίου με τους Τweeders να δίνουν το “παρών” με τις αριστοκρατικές εμφανίσεις τους και να διακρίνονται στις κατηγορίες “Καλύτερη Ενδυμασία Ανδρών”, “Καλύτερη Ενδυμασία Γυναικών”, “Καλύτερη Ομαδική Συμμετοχή”, “Καλύτερο Μουστάκι”, και “Νεότερος” – “Νεότερη” για τις παιδικές συμμετοχές. Η κριτική επιτροπή απαρτίστηκε από την κα Κατερίνα Γεωργοπούλου από το PR Department της ΑΜΒΥΞ, την κα  Ντιάνα Γρηγοροπούλου, style editor του Madame Figaro, την κα Παουλίνα Καψάλη, δημοσιογράφο από την Καθημερινή και το Greece Is, και τον κ. Παναγιώτη Γρηγορίου, ιδιοκτήτη του 1900 The Barber Shop, ενώ τα βραβεία στους πρώτους νικητές απένειμε η κα Γαλήνη Μαχαιρά, Assistant Brand Manager του Hendrick’s Gin.

Το αποκορύφωμα της ημέρας ήρθε με το καθιερωμένο πάρτι στο lobby του ξενοδοχείου.

Το Tweed Run ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 13 Οκτωβρίου στο Σινέ “Τιτάνια” με το Concours d’ Elegance και τις βραβεύσεις των ποδηλάτων, το οποίο διεξήχθη με την αρωγή του Ελληνικού Μουσείου Ποδηλάτου. Συλλέκτες και λάτρεις των κλασικών ποδηλάτων είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τους πολύτιμους θησαυρούς τους και να μοιραστούν τις ιστορίες τους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Yποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν το 1900 The Barber Shop που επιμελήθηκε το men’s grooming, το Poseidonia Hairworks by Loizos Ioannou που συνέβαλε στη διοργάνωση του event και τη μουσική επιμέλεια με την DJ Nua, το εστιατόριο των Σπετσών “Ορλώφ” για την στάση στο Παλιό Λιμάνι, τα Φυσικά Μεταλλικά Νερά και Αναψυκτικά Βίκος για το πικνίκ, τα εστιατόρια “Ταρσανάς” και “Νερό Της Αγάπης” για τους λουκουμάδες και η FreeWheel Bikes για το συνεργείο ποδηλάτων στην Πλατεία Ποσειδωνίου. Το 6ο Tweed Run διεξήχθη με την υποστήριξη του Ελληνικού Μουσείου Ποδηλάτου και υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπετσών. Χορηγός επικοινωνίας ήταν το Fay’s Control.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024