Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΒιωματικό φεστιβάλ στην Πάρο
Διαδρομές στη Μάρπησσα

Βιωματικό φεστιβάλ στην Πάρο

Το φεστιβάλ Διαδρομές στη Μάρπησσα, στις 24-26 Αυγούστου στην Πάρο, είναι σχεδιασμένο γύρω από θέματα αρχιτεκτονικής, λαογραφίας, εικαστικών και μουσικής.

Η Μάρπησσα της Πάρου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αποκαλύπτει τα μυστικά της σε όσους τυχερούς βρεθούν στο νησί στις 24, 25 και 26 Αυγούστου και περπατήσουν στα σοκάκια της. Το τριήμερο αυτό, το χωριό φιλοξενεί το βιωματικό φεστιβάλ “Διαδρομές στη Μάρπησσα” και δίνει την ευκαιρία σε όσους βρεθούν εκεί να δημιουργήσουν τη δική τους μοναδική διαδρομή.

Το φεστιβάλ είναι σχεδιασμένο γύρω από θέματα αρχιτεκτονικής, λαογραφίας, εικαστικών και μουσικής. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει σε βάθος τον παραδοσιακό οικισμό της Μάρπησσας, μέσα από προτεινόμενους σταθμούς, επισκέψιμους χώρους και εκθέσεις, που πλαισιώνονται από διαλέξεις, συναυλίες, παιχνίδια και εργαστήρια.

Αυτήν τη χρονιά, κάτοικοι και επισκέπτες καλούνται να φτιάξουν τη δική τους διαδρομή, παίζοντας μέσα στον παραδοσιακό οικισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024