Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΒρετανικά δημοσιεύματα για την 'άγνωστη' Αθήνα
Προβολή προορισμού

Βρετανικά δημοσιεύματα για την 'άγνωστη' Αθήνα

Από το κέντρο της πόλης έως την ειδυλλιακή ακτογραμμή της πρωτεύουσας: η βρετανική εφημερίδα 'Guardian' ωθεί τους επισκέπτες προς την Ελλάδα, δίδοντας επιλογές για όσους θέλουν να παραμείνουν στο κέντρο της Αθήνας, ή να γνωρίσουν το παραλιακό μέτωπο της 'Αθηναϊκής Ριβιέρας'.

Την αίγλη της μέχρι πρότινος “άγνωστης”, για πολλούς Βρετανούς, ακτογραμμής της πρωτεύουσας παρουσιάζει η βρετανική εφημερίδα “The Guardian”, επισημαίνοντας ταυτόχρονα τα 10 καλύτερα σημεία πολιτισμού και ψυχαγωγίας, για τους επισκέπτες της ελληνικής πρωτεύουσας.

Στα δύο νέα, διαφορετικά δημοσιεύματα, ο “Guardian” ωθεί τους επισκέπτες προς την Ελλάδα, δίδοντας επιλογές για όσους θέλουν να παραμείνουν στο κέντρο της Αθήνας, ή να γνωρίσουν το παραλιακό μέτωπο της “Αθηναϊκής Ριβιέρας”.

Με την υποστήριξη της Marketing Greece, οι δύο δημοσιογράφοι της εφημερίδας, επισκέφθηκαν το κέντρο της πρωτεύουσας και το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας. Ξενοδοχεία, μαγαζιά και υπηρεσίες συνθέτουν ένα ξεχωριστό τοπ 10 επιλογών, όπως επισημαίνει ο Guardian σε σχετικό δημοσίευμα. Ενώ, διασχίζοντας την παραλιακή (από τη Γλυφάδα έως το Σούνιο), διαπίστωσαν πως υπάρχει ένα ειδυλλιακό σκηνικό με λίμνες, θέρετρα και παραλίες με πιστοποιημένα καθαρά νερά, ελάχιστα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.


Μπάνιο στη Γλυφάδα (φωτογραφία: Epoca Libera).

“Κάτι έχει αλλάξει εδώ τελευταία! Πριν από δύο χρόνια κάθε επίσκεψη στη Γλυφάδα αφορούσε στον εντοπισμό νέων καταστημάτων που έχουν κλείσει. Πλέον, η αίσθηση της ερημιάς έχει απομακρυνθεί, ενώ η αίσθηση αισιοδοξίας κυριαρχεί στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Αθηναϊκής Ριβιέρας”, τονίζεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα του “Guardian’.

Στη φωτογραφία, δρόμος στην Πλάκα (φωτογραφία: Alamy).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024