Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΞενάγηση 300 φοιτητών της AIESEC από τους Athens Locals
Πρωτοβουλία This is ΜΥ Athens

Ξενάγηση 300 φοιτητών της AIESEC από τους Athens Locals

Πάνω από 350 εθελοντές του προγράμματος "This is ΜΥ Athens" προσκλήθηκαν από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων για να συμμετάσχουν σε πρωτοποριακό για τα αθηναϊκά δεδομένα, project, την Παρασκευή 16 Μαρτίου.

Τριακόσιοι φοιτητές από 50 χώρες απ’όλον τον κόσμο θα συμμετάσχουν στο Διεθνές Συνέδριο AIESEC EuroXpro 2012, με θέμα “Global Think Tank4Greece”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά φέτος στην Αθήνα, το Σάββατο 17 Μαρτίου και μέχρι 23 Μαρτίου.

Η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, θεωρώντας ότι είναι μια μοναδική ευκαιρία, προκειμένου όλοι μαζί να δείξουμε το φιλόξενο πρόσωπο της πόλης μας, ειδικά αυτή τη περίοδο που η εικόνα της πόλης μας πλήττεται καθημερινά, απέστειλε πρόσκληση στους 350 εθελοντές Αθηναίους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα υποδοχής των επισκεπτών της πόλης “This is ΜΥ Athens”, με σκοπό να λειτουργήσουν ως οι πρεσβευτές της θετικής πλευράς της πόλης συμμετέχοντας ομαδικά σε αυτήν την πρωτοβουλία, δείχνοντας τη δική τους Αθήνα στους φοιτητές που επισκέπτονται για πρώτη φορά την πόλη μας.

Η συνάντηση των Athens Locals με τους φοιτητές έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 16 Μαρτίου και ώρα 6:30μ.μ στο σημείο πληροφόρησης επισκεπτών Info-Point που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Δ. Αρεοπαγίτου και Λ. Αμαλίας.

Η περιήγηση των Athens Locals στην Αθήνα με τους φοιτητές θα έχει διάρκεια δύο ώρες ενώ η βόλτα θα καταλήξει στις 8:30 μ.μ στην πλατεία Μοναστηρακίου όπου και θα ακολουθήσει ένα μοναδικό event-έκπληξη με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων και με σκοπό να αναδειχθεί το θετικό πρόσωπο της Αθήνας σε όλον τον κόσμο.

Το This is MY Athens είναι μια πρωτοβουλία, με στόχο να φέρει σε επαφή τους επισκέπτες της Αθήνας με τους Athens Locals. Τους ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν την πόλη, με αυτούς που την ξέρουν καλύτερα από τον καθένα: τους κατοίκους της. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εθελοντές Αθηναίους πολίτες που θέλουν να περάσουν χρόνο με τους επισκέπτες της πόλης, να μοιραστούν ένα κομμάτι της ζωής τους μαζί τους ώστε να δουν τα διαφορετικά πρόσωπα της Αθήνας, να δείξουν στους επισκέπτες αξιοθέατα που δεν θα βρουν στους ταξιδιωτικούς οδηγούς, τα αγαπημένα τους cafes, το στέκι του για τα καλύτερα cocktails ή τη… μυστική του κρυψώνα με την καλύτερη θέα της πόλης. Ο βασικός σκοπός του προγράμματος είναι ο εμπλουτισμός της εμπειρίας του επισκέπτη της Αθήνας και η πολιτιστική ανταλλαγή για τους πολίτες της.

Οι Athens Locals είναι καθημερινοί πολίτες της Αθήνας και των προαστίων της που αγαπούν την πόλη τους και την ευρύτερη περιοχή της, είναι ανοιχτοί σε άλλες κουλτούρες και προσφέρονται να καλωσορίσουν τους επισκέπτες τους για να περάσουν χρόνο μαζί τους δείχνοντας τους τα μέρη που αγαπάνε περισσότερο στην Αθήνα, όπως θα έκαναν για οποιονδήποτε φίλο τους επισκεπτόταν την πόλη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024