Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαCaptainBook: Το success story της startup που εξασφάλισε χρηματοδότηση 250.000 ευρώ
Νεοφυείς Επιχειρήσεις

CaptainBook: Το success story της startup που εξασφάλισε χρηματοδότηση 250.000 ευρώ

H CaptainBook αποτελεί μια startup εταιρεία με έδρα τη Νάξο, η οποία βοηθά μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που παρέχουν ταξιδιωτικές υπηρεσίες να αναπτυχθούν περαιτέρω μέσω της τεχνολογίας.

H CaptainBook, η νεοσύστατη εταιρεία “back office” για μικρούς και μεσαίους επαγγελματίες του τουρισμού, εξασφάλισε 250.000 ευρώ σε ένα pre-seed γύρο χρηματοδότησης από την Seedblink.

Σύμφωνα μάλιστα με το www.elevategreece.gov.gr πρόκειται για την πρώτη startup στην περιοχή των Κυκλάδων που λαμβάνει αυτό το κεφαλαίο ήδη από τον πρώτο γύρο.

H CaptainBook αποτελεί μια startup εταιρεία με έδρα τη Νάξο, η οποία βοηθά μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που παρέχουν ταξιδιωτικές υπηρεσίες να αναπτυχθούν περαιτέρω μέσω της τεχνολογίας, να απαγκιστρωθούν από μεγάλα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία και να γίνουν μέρος ενός τοπικού δικτύου συνεργατών, όπως ξενοδοχεία, Airbnb, βίλες και ταξιδιωτικά πρακτορεία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2021 από τον Jerome Bajou και τον Luca Lattanzio και έχει ήδη βοηθήσει πάνω από 280 επαγγελματίες να λαμβάνουν online κρατήσεις, προσφέροντας περισσότερες από 520 εμπειρίες σε 5 χώρες.

Η χρηματοδότηση που εξασφάλισε η CaptainBook θα συμβάλει ουσιαστικά και θα υποστηρίξει σημαντικά την επέκταση των υπηρεσιών της στην Ανατολική Ευρώπη και συγκεκριμένα την Πολωνία και τη Ρουμανία.

Η εταιρία θα συνεχίσει επίσης την ανάπτυξή της σε χώρες που ήδη δραστηριοποιείται, όπως η Ελλάδα, η Ιταλία και η Ισπανία. Παράλληλα, θα επενδύσει στην ανάπτυξη νέων εργαλείων, αλλά και στη βελτίωση των υπαρχόντων, καθώς και στην αρτιότερη εξυπηρέτηση.

Συγκεκριμένα, η online πλατφόρμα της CaptainBook, διαθέτει διαφορετικά εργαλεία (features) που συμβάλουν στην επίτευξη των παραπάνω στόχων.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024