Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαΕξελιγμένη έκδοση του OCG από την IT Concept
Τεχνολογία

Εξελιγμένη έκδοση του OCG από την IT Concept

Η IT Concept παρουσιάζει την 3η γενιά OCG – μιας βραβευμένης ψηφιακής πλατφόρμας ειδικά σχεδιασμένης για τις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων φιλοξενίας, που αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο και συνδυάζει την τεχνολογική εξέλιξη με την καινοτομία για να αυξήσει τα έσοδα των ξενοδόχων.

Το στοίχημα για τη βιωσιμότητα των σύγχρονων επιχειρήσεων στον κλάδο της φιλοξενίας είναι η δημιουργία νέων πηγών εσόδων. Με γνώμονα αυτήν την ανάγκη, η εταιρεία πληροφορικής IT Concept, που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων και εφαρμογών στοχευμένων να εξυπηρετούν τις ανάγκες των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, εξελίσσει συνεχώς από το 2010 την καινοτόμο ψηφιακή πλατφόρμα OCG – Optimized Communication Gateway.

Η εταιρεία παρουσίασε την εξελιγμένη έκδοση του OCG κατά τη διάρκεια της 3ης διεθνούς έκθεσης “Greek Tourism Expo 2016”, δίνοντας την ευκαιρία σε επιχειρηματίες του κλάδου της φιλοξενίας να γνωρίσουν από κοντά τις δυνατότητες της πλατφόρμας, η οποία έχει διακριθεί με το Gold Award στην κατηγορία Best Hotel Entertainment & Technology Supplier και με το Silver Award στην κατηγορία Best IT, Web & Telecoms Supplier στην εκδήλωση Greek Hospitality Awards 2016.

Το OCG αποτελεί τον πλέον σύγχρονο “οδηγό” πληροφόρησης και προώθησης των μηνυμάτων και υπηρεσιών μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης. Πρόκειται για ένα σύστημα που εξελίσσεται συνεχώς, τόσο σε επίπεδο software όσο και hardware σε στενή συνεργασία με γνωστές επιχειρήσεις φιλοξενίας. To OCG προσφέρει πολλά περισσότερα από ένα απλό info channel. Είναι μια ψηφιακή “πύλη” συνεχούς ροής αμφίδρομης επικοινωνίας της ξενοδοχειακής επιχείρησης με τους πελάτες της. Έτσι, μετατρέπει τη διαμονή σε μια νέα διαδραστική εμπειρία που ενισχύει την ικανοποίηση του πελάτη αφού του προσφέρει άμεσα και γρήγορα, στοχευμένη πληροφόρηση για όλες τις υπηρεσίες που έχει στη διάθεσή του. Την ίδια στιγμή, δίνει στην επιχείρηση τη δυνατότητα να μεταφέρει τα μηνύματά της στους πελάτες της σε πραγματικό χρόνο, χωρίς κόστος, αξιοποιώντας όλες τις συσκευές και υπάρχουσες υποδομές, όπως τηλεοράσεις, οθόνες, info kiosks, tablets κ.λπ., ενώ μέσω της mobile εφαρμογής, μπορεί να ενημερώνει συνεχώς τους πελάτες για τις υπηρεσίες που θέλει να προβάλει, αλλά και να δημιουργεί σύγχρονες και ενημερωμένες βάσεις δεδομένων σε συνδυασμό με άλλο ένα καινοτόμο προϊόν της IT Concept, το WeeFee.

“Η συνεχώς αυξανόμενη απήχηση του OCG και το ενδιαφέρον μεγάλων επιχειρήσεων του κλάδου της φιλοξενίας, αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση της συνεχόμενης προσπάθειας που καταβάλουμε εδώ και έξι χρόνια ώστε να αναπτύσσουμε και να επεκτείνουμε διαρκώς τις δυνατότητές του, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τις ελληνικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Με το OCG αποδείξαμε ότι η τεχνολογία και η καινοτομία μπορούν να δώσουν νέα αναπτυξιακή προοπτική στον ελληνικό τουρισμό και να δημιουργήσουν νέες πηγές εσόδων. Όλοι εμείς στην IT Concept είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε στρατηγικό εταίρο των επιχειρήσεων του πιο δυναμικού κλάδου της οικονομίας μας”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της IT Concept κ. Αλέξης Χριστοδουλάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη νέα έκδοση του OCG, η ΙΤ Concept έχει καταφέρει να καινοτομήσει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, καθότι  ενώ κάποιος απολαμβάνει όλα τα οφέλη των εφαρμογών, έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τηλεοπτικά προγράμματα χωρίς να κάνει χρήση Internet.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024