Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαH RevitUp γίνεται η πρώτη αποκλειστική συνεργάτης του HolidayCheck σε Ελλάδα και Κύπρο
Συνεργασίες

H RevitUp γίνεται η πρώτη αποκλειστική συνεργάτης του HolidayCheck σε Ελλάδα και Κύπρο

Η νέα συνεργασία μεταξύ RevitUp και HolidayCheck αποτελεί ένα μοναδικό σημείο αναφοράς ανάμεσα στα ελληνικά και κυπριακά ξενοδοχεία και τη γερμανόφωνη αγορά. Προερχόμενοι από μια δύσκολη περίοδο 2 ετών, όλα δείχνουν προς μία άνθηση του τουριστικού κλάδου τα επόμενα χρόνια, την οποία οι ξενοδόχοι δύναται να εκμεταλλευτούν για τα καταλύματά τους.

Η RevitUp γίνεται η πρώτη αποκλειστική συνεργάτης του HolidayCheck στην Ελλάδα και στη Κύπρο.

Καθώς οι ταξιδιώτες εξαρτώνται από τις διαδικτυακές πλατφόρμες για να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους, η αγορά του τουρισμού, τώρα περισσότερο από ποτέ, χρήζει ανανέωσης. Το HolidayCheck γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των ξενοδόχων και των επισκεπτών, προσφέροντας ταυτόχρονα μία σύγχρονη πλατφόρμα στους tour operators, για την διάθεση ανταγωνιστικών τιμών σε δυνητικούς πελάτες.

Η νέα συνεργασία μεταξύ RevitUp και HolidayCheck αποτελεί ένα μοναδικό σημείο αναφοράς ανάμεσα στα ελληνικά και κυπριακά ξενοδοχεία και τη γερμανόφωνη αγορά. Προερχόμενοι από μια δύσκολη περίοδο 2 ετών, όλα δείχνουν πως πάνε προς μία άνθηση του τουριστικού κλάδου τα επόμενα χρόνια, την οποία οι ξενοδόχοι δύναται να εκμεταλλευτούν για τα καταλύματά τους. Η RevitUp βρίσκεται στο προσκήνιο αυτής της εξέλιξης, η οποία θα αναδιαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο γνωρίζουμε και λειτουργούμε στην ταξιδιωτική αγορά, λαμβάνοντας υπόψιν την πολύπλευρη πηγή των Μεγάλων Δεδομένων (Big Data) στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Ο κ. Stefan Velte, επικεφαλής των πωλήσεων στο HolidayCheck, δήλωσε για τη συνεργασία:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την RevitUp στην Ελλάδα και στη Κύπρο. Η συνεργασία με την RevitUp εναρμονίζεται απόλυτα με τους στόχους μας, ώστε οι τουριστικοί μας συνεργάτες, όπως τα ξενοδοχεία, τα τουριστικά γραφεία και προσεχείς πάροχοι τουριστικών υπηρεσιών, να γίνουν ευρύτερα γνωστοί στην HolidayCheck και στις γερμανόφωνες αγορές. Οι συνεργάτες μας είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τις διαφορετικές επιλογές και τα προϊόντα μας για να παρακινήσουν τους πελάτες τους να προτείνουν το κατάλυμά τους στη HolidayCheck και να προσελκύσουν την προσοχή πιθανών μελλοντικών πελατών. Με αυτόν τον τρόπο, έγινε αντιληπτό ότι οι αξιολογήσεις πελατών προσφέρουν προστιθέμενη αξία για την επιχείρηση τους και αντιπροσωπεύουν ένα επιπλέον πωλησιακό πλεονέκτημα. Με τη RevitUp και την εκτεταμένη τεχνογνωσία της στον τουριστικό κλάδο, είμαστε σίγουροι ότι έχουμε τον κατάλληλο συνεργάτη στο πλευρό μας”

Είναι μεγάλη μας τιμή που επιλεχτήκαμε ως οι πρώτοι Έλληνες συνεργάτες του HolidayCheck και ανυπομονούμε να ανταλλάξουμε καινοτόμες ιδέες και να αναδιαμορφώσουμε το μέλλον του κλάδου της φιλοξενίας. Επιπλέον, η ομάδα μας θα εκπαιδευτεί από το HolidayCheck στα γραφεία μας στην Κρήτη, σηματοδοτώντας την υιοθέτηση μιας αμοιβαίας ωφέλιμης στρατηγικής και την περαιτέρω κατανόηση των εργαλείων της πλατφόρμας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024