Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΗ eZee Technosys Hospitality έρχεται σε Ελλάδα και Κύπρο
Παρουσίαση

Η eZee Technosys Hospitality έρχεται σε Ελλάδα και Κύπρο

Με τη χρήση νέων τεχνολογιών και τις απεριόριστες δυνατότητες του cloud computing, τα ξενοδοχεία χρειάζονται προηγμένα εργαλεία που να προσφέρουν λύσεις μέσω της τεχνολογίας.

Με 16 χρόνια παρουσίας στην διεθνή αγορά και πάνω από 33,000 ενεργούς πελάτες, η ηγετική εταιρεία ξενοδοχειακού λογισμικού στην Ασία, eZee Technosys Hospitality, έρχεται σε Ελλάδα και Κύπρο. Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Cyntrix Information Management, απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας και της εστίασης.

Με τη χρήση νέων τεχνολογιών και τις απεριόριστες δυνατότητες του cloud computing, το λογισμικό της αποτελεί ένα προηγμένο εργαλείο που προσφέρει λύσεις προς κάθε ξενοδόχο.

Η φιλοσοφία της eZee είναι η παροχή ενός ολιστικού συστήματος διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων. Μέσω της αυτοματοποίησης των βασικών ξενοδοχειακών λειτουργιών, επιτυγχάνει την απλοποίηση της λειτουργίας του ξενοδοχείου, με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των επισκεπτών και την ανάπτυξη της ξενοδοχειακής επιχείρησής.

Tο πακέτο του λογισμικού της eZee Hospitality περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

Property Management System  – Απλοποιήστε τη διαχείριση των λειτουργιών του ξενοδοχείου σας μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών και αναλυτικών αναφορών βάσει των δεδομένων σας από ένα μόνο σύστημα από όπου κι αν βρίσκεστε.

Channel Manager  – Διαχειριστείτε από ένα μόνο σύστημα τη διαθεσιμότητα και τις κρατήσεις του ξενοδοχείου σας σε όλα τα κανάλια πώλησης δωματίων (OTAS) με τα οποία συνδέεται. Το Channel Manager της eZee δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης ενός ξενοδοχείου με πάνω από 130 OTAs. Αναπροσαρμόσετε την τιμή πώλησης του καταλύματος σας ανάλογα την ζήτηση και αποφύγετε τη διαφορά τιμής (rate disparity) σε όλα τα κανάλια πώλησης, με ευκολία και χωρίς καθυστερήσεις.

Revenue management – Εφαρμόστε  δυναμική τιμολογιακή πολιτική η οποία μεταβάλλεται διαρκώς και αυτόματα βάσει προκαθορισμένων κανόνων. Σε συνδυασμό με το Channel Manager αποτελεί το πλέον προηγμένο σύστημα ενημέρωσης τιμών ξενοδοχείου.

Booking Engine  – Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα για άμεσες κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου σας και συλλέξτε την πληρωμή τους online.

Restaurant Point of Sales – Διαχειριστείτε τις παραγγελίες του εστιατορίου σας, το inventory και τις αγορές από ένα συγκεντρωτικό σύστημα.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες που μπορεί σας προσφέρει το ξενοδοχειακό λογισμικό νέας γενιάς της eZee Τechnosys  στο https://cyntrix.net/ ή στο info@cyntrix.net 

Διοίκηση - Cyntrix Information Management | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

H Μαρία Γιαννάκου είναι απόφοιτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Central Lancashire. Προέρχεται από οικογένεια ξενοδόχων κι έχει εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024