Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsALD Mobile, πρωτοποριακή εφαρμογή που συνδέει την ALD Automotive με όλους τους οδηγούς
Τεχνολογία

ALD Mobile, πρωτοποριακή εφαρμογή που συνδέει την ALD Automotive με όλους τους οδηγούς

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Smartphone (σε λειτουργικό iOS και Android) και για περιβάλλον web και έχει σκοπό να συντροφεύει τους οδηγούς κατά την καθημερινή χρήση του οχήματός τους.

Η ALD Automotive παρουσίαζει στην ελληνική αγορά την εφαρμογή ALD Mobile. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εφαρμογή που συνδέει την ALD Automotive με όλους τους οδηγούς και ενισχύει τις σχετικές με τη χρονομίσθωση του αυτοκινήτου ψηφιακές υπηρεσίες της εταιρείας.

Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Smartphone (σε λειτουργικό iOS και Android) και για περιβάλλον web, και έχει σκοπό να συντροφεύει τους οδηγούς κατά την καθημερινή χρήση του οχήματός τους. Έτσι, η ALD Μobile επιτρέπει στον χρήστη:

  • Την πρόσβαση στη λίστα των συνεργατών της ALD Automotive, σε σχέση με το αντικείμενο της υπηρεσίας που προσφέρουν και την τοποθεσία τους (π.χ. συντήρηση)
  • Την πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικές με τις υπηρεσίες της ALD Automotive
  • Την άμεση σύνδεση με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Οδηγών
  • Τη λήψη πληροφοριών μέσω επισημάνσεων push στο smartphone

Η ALD Automotive είναι εταιρεία μίσθωσης αυτοκινήτων και διαχείρισης στόλων και ανήκει στον όμλο εταιρειών της Societe Generale.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/11/2022
28/11/2022
25/11/2022
24/11/2022
23/11/2022