Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑνανεωμένο TripAdvisor, με νέες δυνατότητες και επιλογές για τους ταξιδιώτες
Online travel

Ανανεωμένο TripAdvisor, με νέες δυνατότητες και επιλογές για τους ταξιδιώτες

Οι ταξιδιώτες – μέλη του έχουν τώρα πρόσβαση σε χρήσιμα και εμπνευσμένα βίντεο, φωτογραφίες, άρθρα και οδηγούς από τους φίλους και την οικογένειά τους, καθώς και από άνω των 1.000 εμπορικών σημάτων, εκδοτών και influencers.

Το TripAdvisor ανακοίνωσε ότι οι ταξιδιώτες μπορούν πλεόν να επισκεφθούν το νέο, ανανεωμένο site. Πριν μία δεκαετία, η TripAdvisor άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές πραγματοποιούσαν έρευνα και σχεδίαζαν τα ταξίδια τους. Το νέο TripAdvisor παρέχει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να ανακαλύψουν και να μοιραστούν συστάσεις και κριτικές όταν σχεδιάζουν ένα ταξίδι, όλα σε ένα σημείο. Πέρα από τη δυνατότητα ανάγνωσης περισσότερων από 702 εκατ. κριτικές, οι ταξιδιώτες μπορούν τώρα να πάρουν χρήσιμες και σχετικές συμβουλές από ανθρώπους και εμπειρογνώμονες που εμπιστεύονται.

Οι καταναλωτές θέλουν να ταξιδεύουν με αυτοπεποίθεση και να μεγιστοποιούν την αξία κάθε ταξιδιού. Το ταξίδι όμως μπορεί να είναι κουραστικό με τόσες πολλές διαφορετικές πηγές πληροφοριών – τόσο online όσο και offline. Ενώ η “σοφία” του κόσμου μπορεί να είναι χρήσιμη, οι ταξιδιώτες θέλουν να αξιοποιήσουν περισσότερο τις συμβουλές από τους φίλους και την οικογένειά τους κατά τη λήψη των αποφάσεων. Ξεκινώντας από σήμερα, οι ταξιδιώτες που αναζητούν στο νέο TripAdvisor μέρη που θέλουν να επισκεφθούν, πράγματα να κάνουν, που να μείνουν ή που να φάνε, μπορούν να ανακαλύψουν χρήσιμες προτάσεις και συμβουλές από άτομα και ειδικούς, που έχουν επιλέξει να ακολουθούν. Έτσι μπορούν εύκολα να αποθηκεύσουν και να μοιραστούν ιδέες για το σχεδιασμό και την κράτηση του ταξιδιού τους.

Οι ταξιδιώτες έχουν τώρα πρόσβαση σε χρήσιμα και εμπνευσμένα βίντεο, φωτογραφίες, άρθρα και οδηγούς από φίλους και την οικογένεια, καθώς και από άνω των 1.000 εμπορικών σημάτων, εκδοτών και influencers, όπως: The Independent, National Geographic, Time Out, Culture Trip, The Saccone-Jolys και Four Seasons Hotels and Resorts. Ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται “Trips” επιτρέπει στους ταξιδιώτες να συνεργάζονται με άλλους, αποθηκεύοντας, οργανώνοντας, μοιράζοντας και δημιουργώντας λίστες ή κατατοπιστικούς οδηγούς, που προβάλλουν τα αγαπημένα τους ξενοδοχεία, εστιατόρια, εμπειρίες σε έναν συγκεκριμένο προορισμό.

Το νέο TripAdvisor, το οποίο διαθέτει ορισμένα γνωστά εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, διαθέσιμα σε άλλα sites, επεκτείνεται για να προσφέρει στους ταξιδιώτες νέους τρόπους για τον προγραμματισμό του ταξιδιού τους. Εκτός από τη δυνατότητα “Like”, “Repost” και “Share” σε πάνω από 702 εκατ. κριτικές και απόψεις, είναι τώρα εύκολο για τα μέλη:

  • Να ακολουθήσουν όσους εμπιστεύονται: Η παγκόσμια κοινότητα του TripAdvisor έχει επεκταθεί πέρα ​​από τους ταξιδιώτες. Εκτός από τους φίλους και την οικογένεια, τα μέλη μπορούν να ακολουθήσουν περισσότερες από 1.000 έμπιστες μάρκες, εκδότες και influencers στα Social Media, που έχουν ήδη ενταχθεί στην εμπειρία beta. Τα μέλη μπορούν να απολαύσουν εμπνευσμένες και χρήσιμες φωτογραφίες, βίντεο, οδηγούς ταξιδιού και άρθρα από άλλους άμεσα.
  • Να ανακαλύψουν συμβουλές και συστάσεις μέσα από το travel feed: Μετά την είσοδό τους, η αρχική σελίδα ενός μέλους μετατρέπεται σε εξατομικευμένη ροή πληροφοριών, βάσει του ποιον ακολουθεί ο χρήστης. Καθώς ένα μέλος αναζητά έναν συγκεκριμένο προορισμό, το travel feed προβάλει αυτόματα το σχετικό περιεχόμενο από την παγκόσμια κοινότητα του TripAdvisor. Για παράδειγμα, ένα μέλος που σχεδιάζει ένα ταξίδι στο Παρίσι με το TripAdvisor θα ανακαλύψει χρήσιμες πληροφορίες όπως το άρθρο ενός κριτικού γαστρονομίας για το καλύτερο εστιατόριο στην πόλη, τον ταξιδιωτικό οδηγό ενός influencer για τι πρέπει κάποιος να κάνει οπωσδήποτε στην πόλη, την κριτική ενός φίλου για ένα νέο ξενοδοχείο κοντά στον Πύργο του Eiffel και πολλά άλλα.
  • Να δημιουργήσουν Trips: Τα μέλη είναι πλέον σε θέση να δημιουργήσουν και να αποκτήσουν πρόσβαση στο “Trips”, που είναι ένας συνεργατικός τρόπος για σχεδιάσει και να ανταλλάξει κανείς, ιδιωτικά, ιδέες με τους φίλους και την οικογένειά του. Το “Trip” μπορεί επίσης να δημοσιοποιηθεί και να μοιραστεί με την κοινότητα για να εμπνεύσει και να βοηθήσει άλλους. Για παράδειγμα, τα μέλη μπορούν να δημιουργήσουν αναλυτικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς, διαδρομές ή απλούς καταλόγους επιθυμιών για πράγματα που κάνουν όταν ταξιδεύουν, π.χ. “Τα 10 καλύτερα εστιατόρια στη Νέα Υόρκη”, “Τα καλύτερα μουσεία στο Λονδίνο” ή “48 ώρες στη Σιγκαπούρη”.
  • Να δουν τι συνιστούν οι φίλοι και η οικογένεια: Τα μέλη είναι τώρα σε θέση να βρουν και να ακολουθήσουν στο Facebook όποιους από τους φίλους τους βρίσκονται στο TripAdvisor και να δουν τις κριτικές και τις αξιολογήσεις τους για ξενοδοχεία, εμπειρίες και εστιατόρια καθώς χρησιμοποιούν τον ιστότοπο.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024