Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΔυναμικα παρούσα η Eurotel Hospitality στην 41η Xenia

Δυναμικα παρούσα η Eurotel Hospitality στην 41η Xenia

Η Eurotel Hospitality συμμετείχε με επιτυχία και φέτος στην 41η Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας Xenia, που διεξήχθη μεταξύ 27-30 Νοεμβρίου στο νέο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο διεθνές αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”. […]

Η Eurotel Hospitality συμμετείχε με επιτυχία και φέτος στην 41η Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας Xenia, που διεξήχθη<...> μεταξύ 27-30 Νοεμβρίου στο νέο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο διεθνές αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”.

Η Eurotel Hospitality παρουσίασε στα πλαίσια της έκθεσης, μία σειρά από επαγγελματικές λύσεις μηχανογράφησης και εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας για τον ξενοδοχειακό τομέα, αλλά και για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και ψυχαγωγίας. Την προσοχή των επισκεπτών συγκέντρωσαν τα προϊόντα hardware και software που διαθέτει η εταιρεία από καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού όπως ο παγκόσμιος ηγέτης Μicros-Fidelio, οι νορβηγικές ηλεκτρονικές κλειδαριές, αλλά και τα χρηματοκιβώτια της VingCard-Elsafe, το Time & Space της Σλοβένικης Spica, καθώς και τα PolarBar minibars.

Στο περίπτερο της εταιρείας οι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν τις λύσεις ηλεκτρονικής σήμανσης της Δανέζικης Νovicom, τα ασύρματα τερματικά Motorola-Symbol, τις λύσεις για IP telephony και Unified communications των Microsoft και Cisco, αλλά και την πλατφόρμα ψηφιακής διασκέδασης ChoiceXS της ICTV Hellas.

Η Eurotel Hospitality, παρέχει όμως και ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του λογισμικού για μονάδες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας και ευεξίας, παρουσιάζοντας το Afrodite Spa-Salon-Fitness, το οποίο σχεδιάζει και αναπτύσσει η ίδια. Ο επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν επιπλέον για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που αναλαμβάνει πλέον η Eurotel Hospitality, σε συνεργασία με τη συμβουλευτική εταιρεία στρατηγικής ανάπτυξης QIX, για την κατάθεση φακέλων χρηματοδότησης για επιχειρήσεις και επαγγελματίες στα πλαίσια των προγραμμάτων επιδότησης που ανακοινώνονται κατά καιρούς.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024