Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileH Galileo ανοίγει τις πόρτες της στο Ιράν

H Galileo ανοίγει τις πόρτες της στο Ιράν

Το Galileo πραγματοποίησε την επίσημη τελετή έναρξής του στις 10 Σεπτεμβρίου στην Ισλαμική Δημοκρατία (Islamic Republic of Iran) του Ιράν. Η Ναζ Νιζάρι, γενική διευθύντρια του Galileo Emirates, δήλωσε τα […]

Το Galileo πραγματοποίησε την επίσημη τελετή έναρξής του στις 10 Σεπτεμβρίου στην Ισλαμική<...> Δημοκρατία (Islamic Republic of Iran) του Ιράν.

Η Ναζ Νιζάρι, γενική διευθύντρια του Galileo Emirates, δήλωσε τα ακόλουθα:
"Η Galileo θα οδηγήσει το Ιράν στην εποχή του ηλεκτρονικού εμπορίου, και θα προσφέρει τεχνολογίες αιχμής, επαγγελματική εκπαίδευση και άλλα προνόμια στους πελάτες.

"Οι στόχοι μας είναι απλοί. Θα συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε και να αξιοποιούμε ενεργά το Διαδύκτιο με σκοπό να προσφέρουμε στους ταξιδιωτικούς πράκτορες τα προνόμια χαμηλότερου κόστους και συμπληρωματικού περιεχομένου, αλλά και να προσφέρουμε στους πελάτες καλύτερες υπηρεσίες".

Με το σύστημά Galileo συνδέονται μέσω διαδικτύου, περίπου 190 ταξιδιωτικοί πράκτορες, με την άδεια του Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας του Ιράν.
Η Galileo, για να ενισχύσει τις υπηρεσίες της, πρόκειται να λανσάρει στο Ιράν, πριν από το τέλος του χρόνου, ένα νέο Διαδυκτιακό προϊόν Ηλεκτρονικού Εμπορίου, το SafarEZ. Η Ναζ Νιζάρι είπε: "Με το Internet και το νέο προϊόν SaFar-EZ, προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών στη βιομηχανία του Τουρισμού.
Η Galileo είναι αποφασισμένη να προσελκύσει περισσότερο το ενδιαφέρον των πελατών μέσω καινοτόμων λύσεων και ισχυρών συνεργασιών. Είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να προσφέρουν στους πελάτες τους υπηρεσίες με μεγαλύτερη αξία".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024