Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileH Intrasoft με το FirstCLASSTM στη World Travel Market

H Intrasoft με το FirstCLASSTM στη World Travel Market

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Ιntrasoft συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market (WTM), που θα πραγματοποιηθεί στο Earls Court του Λονδίνου από τις 12-15 Νοεμβρίου 2001, παρουσιάζοντας το […]

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Ιntrasoft<.> συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market (WTM), που θα πραγματοποιηθεί<...> στο Earls Court του Λονδίνου από τις 12-15 Νοεμβρίου 2001, παρουσιάζοντας το δικό της προϊόν FirstCLASSTM.

Το FirstCLASSTM είναι ένα πακέτο λογισμικού για τη διαχείριση, προώθηση και διανομή ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία, ανοιχτή αρχιτεκτονική και ένα φιλικό προς το χρήστη γραφικό περιβάλλον εργασίας (GUI), το σύστημα υλοποιεί σε πραγματικό χρόνο κρατήσεις και συναλλαγές για ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών υπηρεσιών (πχ. ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια, ενοικιάσεις μέσων μεταφοράς, μεταφορές, εκδρομές, τουριστικά πακέτα, κλπ).

Το FirstCLASSTM ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες της διεθνούς αγοράς τουρισμού προσφέροντας τη δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης διαχείρισης τουριστικών υπηρεσιών, μέσα από μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα παροχής πληροφοριών, υποστήριξης και επικοινωνίας, με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή. Απευθύνεται σε μεσαίες και μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς που παρέχουν τουριστικές υπηρεσίες (πχ. μεγάλοι ταξιδιωτικοί οίκοι, μεταπωλητές τουριστικών υπηρεσιών, κλπ). Το FirstCLASSTM είναι η επιλογή μερικών εκ των σημαντικότερων επιχειρήσεων διαχείρισης και διανομής ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών στην Ευρώπη, τις Η.Π.Α. και την Μέση Ανατολή, όπως είναι πχ. Creative Leisure International (ΗΠΑ), Al-Nahar (Σαουδική Αραβία), Salute Turismo (Βραζιλία), V&D Virtual Communications Systems (Κύπρος), Το Υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου του Ομάν, iExplore, Inc. (ΗΠΑ), Galileo Hellas και Galileo International, Advantage Tatil (Τουρκία), κλπ.

Σε δήλωσή του, ο γενικός διευθυντής ανάπτυξης προϊόντων της Intrasoft κ. Γιάννης Καλογεράς επισημαίνει ότι: "Η προβολή του FirstCLASS μέσα από τη συγκεκριμένη Έκθεση τα περασμένα έτη, δημιούργησε καινούργιες ευκαιρίες για συνεργασίες σε πολλαπλά επίπεδα και επιβεβαίωσε την διάκριση και εκτίμηση που διεθνώς απολαμβάνει το προϊόν. Στόχος και επιδίωξή μας είναι να συνεχίσουμε την μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία που έχει διαγράψει το FirstCLASS, ώστε να εδραιωθεί στην κορυφαία θέση της παγκόσμιας αγοράς".

Η Ιntrasoft θα συμμετέχει φέτος στην Έκθεση, με δύο περίπτερα (GV 700 και GV116).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024