Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Transhotel βελτιστοποιεί τμήμα πωλήσεών της στην περιοχή ΕΜΕΑ
Βελτιστοποίηση της επιχειρηματικής σχέσης με τους πελάτες στην Ευρώπη

Η Transhotel βελτιστοποιεί τμήμα πωλήσεών της στην περιοχή ΕΜΕΑ

Η Transhotel εγκαθιστά μια νέα διάρθρωση του εμπορικού της τμήματος, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η επιχειρηματική της σχέση με τους πελάτες της, σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές. Η νέα εμπορική οργάνωση […]

Η Transhotel εγκαθιστά μια νέα διάρθρωση του εμπορικού της τμήματος, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί<...> η επιχειρηματική της σχέση με τους πελάτες της, σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές. Η νέα εμπορική οργάνωση της εταιρείας αποτελείται από εννέα εμπορικές περιφέρειες, πέντε εκ των οποίων βρίσκονται στην περιοχή EMEA. Η Transhotel επίσης διατηρεί άλλες πέντε ανεξάρτητες αντιπροσωπείες στην προαναφερθείσα ζώνη σε συνδυασμό με τα κεντρικά της γραφεία στη Μαδρίτη.

Με την αναδιάρθρωση αυτή, η Transhotel ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της, σε επιχειρήσεις που λειτουργούν σε γεωγραφικές περιοχές, οι οποίες αποκτούν όλο και περισσότερο έναν παγκόσμιο πεδίο δραστηριότητας.

Στη διαδικασία καθορισμού της κάθε περιφέρειας λήφθηκαν υπόψη παράγοντες, όπως είναι τα κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ διαφόρων αγορών, η γεωγραφική και γλωσσική εγγύτητα, πολιτιστική σύγκλιση και επιχειρησιακά οφέλη για τους πελάτες.

Μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων, το μοντέλο αυτό επιτρέπει στην Transhotel την ενίσχυση του συντονισμού των εμπορικών δραστηριοτήτων της στις διάφορες αγορές, χωρίς να επιβαρύνεται η προσωποποιημένη φροντίδα και η προσφορά έμπιστων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στα ταξιδιωτικά γραφεία.

Ο Amadeo Franquet, γενικός εμπορικός διευθυντής (C.C.O) του ομίλου Transhotel, περιγράφει την αναδιοργάνωση ως “μια συνολική στρατηγική, με την οποία στοχεύουμε να φθάσουμε όλες τις αγορές και όλα τα επίπεδά τους. Το στέλεχος προσέθεσε πως ο στόχος της εταιρείας είναι να επιτευχθεί ακόμη μεγαλύτερη εμπορική αποτελεσματικότητα, βασισμένη σε ένα ανταγωνιστικό και αποτελεσματικό μοντέλο που μας επιτρέπει να εγγυηθούμε και να προσαρμόσουμε ακόμη περισσότερο την προσφορά μας σε διαφορετικές αγορές”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024