Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ TripAdvisor στοχεύει να μετατραπεί σε Κοινωνικό Δίκτυο για ταξίδια
Τεχνολογία

Η TripAdvisor στοχεύει να μετατραπεί σε Κοινωνικό Δίκτυο για ταξίδια

Τα μέλη θα μπορούν να ανακαλύψουν και να μοιραστούν χρήσιμο περιεχόμενο μέσω μιας προσωποποιημένης, δυναμικής ταξιδιωτικής ενημέρωσης, που θα συμπεριλαμβάνει βίντεο, άρθρα, ταξιδιωτικούς οδηγούς, κριτικές και πολλά περισσότερα.

Η TripAdvisor σχεδιάζει μια σημαντική αναβάθμισή της τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στην εφαρμογή για κινητά, που θα δώσει έμφαση στον προγραμματισμό και την κράτηση ενός ταξιδιού με επιρροές όπως αυτές από Social Media.

Η αναβάθμιση στην ιστοσελίδα και στην εφαρμογή βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και ο διευθύνων σύμβουλος του TripAdvisor Steve Kaufer δήλωσε ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Η εμφάνιση της νέας ιστοσελίδας αντικατοπτρίζει άλλους γνωστούς ιστότοπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ένα ταξιδιωτικό feed (ενημέρωση), το οποίο η TripAdvisor ανέφερε ότι ήταν το πρώτο του είδους, θα εξυπηρετεί γεωγραφικές πληροφορίες σχετικές με τον προορισμό που αναζητείται κάθε φορά. Για παράδειγμα, κάποιος που σχεδιάζει ένα ταξίδι στο Παρίσι θα μπορούσε να δει στο feed του, ένα άρθρο ενός κριτικού φαγητών για το καλύτερο εστιατόριο στην πόλη, έναν ταξιδιωτικό οδηγό με τα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνει εκεί, καθώς και κριτική ενός φίλου για ένα νέο ξενοδοχείο κοντά στον πύργο του Άιφελ.

Το feed δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποθηκεύουν αναρτήσεις σε ένα ταξιδιωτικό αρχείο, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός για τον προγραμματισμό πριν και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Το ταξίδι μπορεί να είναι ιδιωτικό ή μπορεί να κοινοποιηθεί για να εμπνεύσει και άλλους ταξιδιώτες.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να ακολουθήσουν και να συνδεθούν με φίλους, εταιρείες, influencers και εκδότες. Η TripAdvisor δήλωσε ότι έχει υπογράψει συνεργασίες με πάνω από 500 influencers Κοινωνικών Δικτύων, εταιρείες, δημιουργούς περιεχομένου και άλλους συνεργάτες. Οι χρήστες θα μπορούν να ακολουθήσουν εταιρείες, όπως το Conde Nast Traveler, το National Geographic και το Travel Channel, καθώς και bloggers, όπως ο The Points Guy.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από την παρουσίαση του νέου TripAdvisor.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024