Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΚαινοτομίες από το σύστημα διαχείρισης online κρατήσεων CosmoRes
Παρουσία σε Social Media και εφαρμογές για Smart Phones

Καινοτομίες από το σύστημα διαχείρισης online κρατήσεων CosmoRes

Με παρουσία στα Social Media, εφαρμογές για Smart Phones και διαφορετικά templates ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη, το σύστημα διαχείρισης online κρατήσεων CosmoRes παρακολουθεί τις εξελίξεις της αγοράς.

To CosmoRes είναι από τα πλέον εξελιγμένα συστήματα διαχείρισης online κρατήσεων στην Ελλάδα.
Ακολουθώντας λοιπόν τις διεθνείς τάσεις το CosmoRes προχώρησε στις ακόλουθες καινοτόμες ενέργειες:

Παρουσία στα Social Media
Με τα social media να έχουν μπει δυναμικά στο προσκήνιο, το CosmoRes λειτουργεί σελίδες στο Facebook αλλά και στο Twitter. Η πιο σημαντική λειτουργία όμως που αφορά τα ξενοδοχεία είναι η δυνατότητα που προσφέρει το CosmoRes με την εγκατάσταση της εφαρμογής Book Now στη σελίδα του Facebook των ξενοδοχείων, προσφέροντας τη δυνατότητα στους fans του ξενοδοχείου να κάνουν απευθείας κράτηση!

Εφαρμογές για Smart Phones
Ήδη από τις αρχές της δημιουργίας του συστήματος online κρατήσεων CosmoRes δημιουργήσαμε μία εφαρμογή για συσκευές I-Phone & Android μέσα από την οποία ο ιδιοκτήτης μίας ξενοδοχειακής μονάδας μπορούσε να διαχειριστεί άμεσα τις κρατήσεις του. Προχώρησαμε ακόμη ένα βήμα, δημιουργώντας ένα εύχρηστο look και feel για smart phones όπου ο χρήστης του κινητού, έχει τη δυνατότητα να κάνει την κράτησή του απευθείας από το τηλέφωνό του μέσα από ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον περιήγησης.

Διαφορετικά Templates ανάλογα με τις ανάγκες
Ο κάθε ένας μοναδικός, ο κάθε ένας με διαφορετικές ανάγκες. Το CosmoRes δεν είναι ένα μονοδιάστατο πρόγραμμα στην παρουσίασή του. Παρέχει τη δυνατότητα των διαφορετικών templates (στήσιμο και παρουσίαση) που ταιριάζει και “κλειδώνει” με τις διαφορετικές ανάγκες της κάθε ξενοδοχειακής μονάδας.

Ολοκληρωμένη ενημέρωση κρατήσεων
To CosmoRes παρέχει πάντα την ενημέρωση που αφορά το κάθε ξενοδοχείο. Έτσι μπορείτε να δείτε το σύνολο των κρατήσεων μέσα από το σύστημα διαχείρισης, λαμβάνετε e-mail για κάθε κράτηση ενώ παράλληλα αποστέλεται στο ξενοδοχείο και φαξ για κάθε νέα κράτηση, αλλαγή ή ακύρωση. Φροντίζουμε να έχετε πραγματικά ολοκληρωμένη ενηνέρωση για τις κρατήσεις του ξενοδοχείου σας.

Παροχή reports
Το σύστημα online διαχείρισης κρατήσεων CosmoRes προσφέρει πολύ περισσότερα από την διαχείριση των κρατήσεων μίας ξενοδοχειακής μονάδας. Παρέχει και μία εκτενή λίστα αναφορών που σας παρέχουν κρίσιμη πληροφόρηση αναφορικά με το ξενοδοχείο σας. Στατιστικά που αφορούν τις πηγές εσόδων, τις χώρες προέλευσης των πελατών, την απόδοση του ξενοδοχείου σε σχέση με τον ανταγωνισμό του, τα ποιοτικά στοιχεία μέσης τιμής και πληρότητας, συγκριτικά στατιστικά με αντιστοίχηση χρονικών περιόδων. Έτσι έχετε μία πλήρη εικόνα της μονάδας σας που σας επιτρέπει να κάνετε κάτι πολύ παραπάνω από τοποθέτηση τιμών. Το CosmoRes είναι ένα πραγματικό εργαλείο διαχείρισης και ενημέρωσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024