Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα εφαρμογή του TripAdvisor επικεντρώνεται στις χαμηλότερες ξενοδοχειακές τιμές
Τεχνολογία

Νέα εφαρμογή του TripAdvisor επικεντρώνεται στις χαμηλότερες ξενοδοχειακές τιμές

Τώρα οι ταξιδιώτες μπορούν να σχεδιάσουν πιο εύκολα όλες τις πτυχές του ταξιδιού τους μέσα από την εφαρμογή του TripAdvisor, συμπεριλαμβανομένης της εύρεσης της χαμηλότερης τιμής για το σωστό ξενοδοχείο, καθώς και της καλύτερης προσφοράς για πτήσεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια και άλλα πράγματα που μπορούν να κάνουν στον προορισμό.

Η νέα εφαρμογή του του TripAdvisor υποστηρίζει καλύτερα τις ανάγκες των χρηστών του TripAdvisor, ώστε να συγκρίνουν τιμές και να κάνουν τις κρατήσεις τους. Οι ταξιδιώτες που επισκέπτονται τη νέα εφαρμογή θα παρατηρήσουν έναν απλούστερο και πιο εξορθολογισμένο σχεδιασμό, καθώς και μεγαλύτερη συνέπεια στις διάφορες κατηγορίες ταξιδιών του TripAdvisor.

Από μια νέα αρχική σελίδα που διευκολύνει την εύρεση του σωστού ξενοδοχείου, μέχρι τις βελτιωμένες σελίδες αναζήτησης ξενοδοχείων που φέρνουν τη σύγκριση των τιμών στο επίκεντρο, το TripAdvisor έχει δημιουργήσει μια καλύτερη εμπειρία για τους ταξιδιώτες.

Το TripAdvisor έχει επίσης ενημερώσει τις κατηγορίες “Things to Do” και “Restaurants”, οι οποίες τώρα προσαρμόζονται στις προτιμήσεις των χρηστών και κάνουν εξατομικευμένες συστάσεις βασισμένες στη μηχανική μάθηση.

Θα είναι πλέον πιο εύκολο για τους ταξιδιώτες να έχουν πρόσβαση σε σημαντικές ταξιδιωτικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 500 εκατ. κριτικών και απόψεων που καλύπτουν 7 εκατ. καταλύματα, αεροπορικές εταιρείες, εστιατόρια και αξιοθέατα παγκοσμίως. Επίσης, θα είναι πιο εύκολο να βρουν τη χαμηλότερη τιμή για κάθε ξενοδοχείο, καθώς το TripAdvisor πραγματοποιεί αναζήτηση σε περισσότερες από 200 ιστοσελίδες κρατήσεων.

Οι νέες δυνατότητες της εφαρμογής:

  • Ταξινόμηση ξενοδοχείων “Best Value”: Για να εξασφαλιστεί ότι οι ταξιδιώτες θα βρουν την καλύτερη ευκαιρία, τα ξενοδοχεία ταξινομούνται βάσει ενός συνδυασμού διαφόρων παραγόντων, όπως βαθμολογίες άλλων ταξιδιωτών, τιμές ξενοδοχείων, δημοτικότητα κρατήσεων και τοποθεσία. Το φίλτρο “Traveler Ranked” παραμένει επίσης διαθέσιμο για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να αναζητήσουν ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας με βάση την ποιότητα, την ποσότητα και την πρόσφατη αξιολόγηση των επισκεπτών στην περιοχή.
  • Δρομολόγια & Ταξιδιωτική συνεργασία: Οι ταξιδιώτες έχουν τώρα τη δυνατότητα να σώσουν και να δημιουργήσουν ταξίδια και να συνεργαστούν με τους φίλους και την οικογένειά τους για το θέλουν να κάνουν όταν ταξιδέυουν μέσω μιας νέας λειτουργίας που ονομάζεται “MyTrips”.
  • Φωτογραφίες 360 μοιρών: Εκτός από τις περισσότερες από 98 εκατ. φωτογραφίες ταξιδιωτών που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα, νέες φωτογραφίες 360 μοιρών παρέχουν στους ταξιδιώτες μια πρώτη ματιά σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.
  • Ασφαλείς κρατήσεις: Μια ειδική λειτουργία για τη χρήση της πιστωτικής κάρτας κάνει την πλατφόρμα άμεση κράτησης του TripAdvisor ασφαλή, εύκολη και γρήγορη για τους χρήστες που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα για το σωστό δωμάτιο ξενοδοχείου γι’αυτούς.

Η νέα iOS εφαρμογή είναι διαθέσιμη και στις 48 αγορές που λειτουργεί το TripAdvisor.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024