Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileNέα έκδοση CRS-πλατφόρμας κρατήσεων και διαχείρισης εισιτηρίων
H Profile παρουσιάζει το TicketLink CRS στην 24η Philoxenia 2008

Nέα έκδοση CRS-πλατφόρμας κρατήσεων και διαχείρισης εισιτηρίων

Η Profile παρουσιάζει τη νέα έκδοση CRS – πλατφόρμα κρατήσεων και διαχείρισης εισιτηρίων TicketLink στην έκθεση “Philoxenia”, που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Helexpo Θεσσαλονίκης, στο διάστημα 30/10-2/11 2008. Η […]

Η Profile παρουσιάζει τη νέα έκδοση CRS – πλατφόρμα κρατήσεων και διαχείρισης εισιτηρίων TicketLink στην έκθεση “Philoxenia”, που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους<...> της Helexpo Θεσσαλονίκης, στο διάστημα 30/10-2/11 2008. Η πλατφόρμα TicketLink CRS επιτρέπει στα πρακτορεία να έχουν σε μία οθόνη όλη την πληροφόρηση για ακτοπλοϊκές, αεροπορικές και ξενοδοχειακές κρατήσεις, με σημαντικά χαρακτηριστικά παραμετροποίησης ώστε να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον πελάτη.

Στα πλαίσια της συμμετοχής της στην έκθεση (περ. 13, stand 50Β) το εξειδικευμένο τμήμα Travel, Tourism and Vertical Markets (Reservations & Entertainment) της επιχειρηματικής μονάδας PROFILE Business Solutions, θα παρουσιάσει στους επαγγελματίες επισκέπτες την επιτυχημένη εφαρμογή TicketLink που αποτελεί την κύρια πλατφόρμα διαχείρισης κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων, για online real-time και offline κρατήσεις σε εταιρείες μεταφορών, θεαμάτων, ακτοπλοΐας/ναυτιλίας καθώς και για πρακτορεία μέσω της CRS εφαρμογής.

Το TicketLink CRS είναι ένα αυτοματοποιημένο σύστημα διανομής Online κρατήσεων και δίνει άμεση πρόσβαση στον χρήστη στην πληροφορία που χρειάζεται, χωρίς να ανατρέχει σε διαφορετικές οθόνες για μία συνδυασμένη κράτηση, αλλά επιτρέπει την δυνατότητα επεξεργασίας συνδυασμένων κρατήσεων σε μία “οθόνη”.

Επιπλέον, η νέα έκδοση απευθύνεται σε κάθε είδους πρακτορεία και επιχειρήσεις που λειτουργούν στον τομέα της ψυχαγωγίας όπως χιονοδρομικά κέντρα, κέντρα εκδηλώσεων, τουριστικές επιχειρήσεις, αθλητισμός κ.ά. εκτός των βασικών λειτουργιών για τον τουρισμό και τις μεταφορές (πλοία, αεροπλάνα, καταλύματα).

Η νέα έκδοση online κρατήσεων TicketLink CRS βασίζεται στην πλατφόρμα UTS (Universal Ticketing Solution), που αναπτύσσει η PROFILE βάσει της πολυετούς εμπειρίας της στον κλάδο του τουρισμού, η οποία στηρίζεται σε ανοιχτή αρχιτεκτονική. Το σύστημα αξιοποιείται από 800 και πλέον πρακτορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό αποτελώντας το 2o μεγαλύτερο δίκτυο κρατήσεων στη χώρα με σημαντικές δυνατότητες παραμετροποίησης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του πρακτορείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024