Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα πλατφόρμα on-line κρατήσεων από την Profile

Νέα πλατφόρμα on-line κρατήσεων από την Profile

Τη νέα έκδοση της CRS πλατφόρμας κρατήσεων και διαχείρισης εισιτηρίων TicketLink CRS, που επιτρέπει στα πρακτορεία να έχουν σε μία οθόνη όλη την πληροφόρηση για ακτοπλοϊκές, αεροπορικές και ξενοδοχειακές κρατήσεις, […]

Τη νέα έκδοση της CRS πλατφόρμας κρατήσεων και διαχείρισης εισιτηρίων TicketLink CRS, που επιτρέπει στα πρακτορεία να έχουν σε μία οθόνη όλη την πληροφόρηση για ακτοπλοϊκές, αεροπορικές και ξενοδοχειακές κρατήσεις, με σημαντικά<...>χαρακτηριστικά παραμετροποίησης ώστε να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον πελάτη ανακοίνωσε πρόσφατα η Profile.

Η Profile μέσω του εξειδικευμένου τμήματος Travel, Tourism and Vertical Markets (Reservations & Entertainment) διαθέτει ήδη στην αγορά την εφαρμογή TicketLink, που αποτελεί την κύρια πλατφόρμα διαχείρισης κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων, για online real-time και offline κρατήσεις σε εταιρίες μεταφορών, θεαμάτων, ακτοπλοΐας/ναυτιλίας, καθώς και για πρακτορεία μέσω της CRS εφαρμογής.

Το νέο TicketLink CRS είναι ένα αυτοματοποιημένο σύστημα διανομής on line κρατήσεων που προσφέρει δυνατότητα επεξεργασίας συνδυασμένων κρατήσεων σε μία μόνο “οθόνη”, σε συνεργασία με την εταιρία AHEAD. Η συγκεκριμένη υπηρεσία δίνει άμεση πρόσβαση στον χρήστη στην πληροφορία που χρειάζεται, χωρίς να ανατρέχει σε διαφορετικές οθόνες για μία συνδυασμένη κράτηση.

Επιπλέον, η νέα έκδοση επιτρέπει την χρήση συστήματος αεροπορικών κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων χωρίς καμία δέσμευση ή ελάχιστη στοχοποίηση του τουριστικού γραφείου, αλλά και παράλληλη εφαρμογή συστήματος ανταποδοτικότητας (bonus/segment) του τουριστικού γραφείου. Το σύστημα διαθέτει δυνατότητα παραμετροποίησης, υπενθύμισης κρατήσεων με Option Date, τήρησης πελατολογίου αλλά και έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων (voucher) χωρίς την χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού.

Η νέα έκδοση online κρατήσεων TicketLink CRS βασίζεται στην πλατφόρμα UTS (Universal Ticketing Solution), που αναπτύσσει η Profile βάσει της πολυετούς εμπειρίας της στον κλάδο του τουρισμού, η οποία στηρίζεται σε ανοιχτή αρχιτεκτονική. Το σύστημα ήδη λειτουργεί online σε 800 και πλέον πρακτορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό αποτελώντας το 2o μεγαλύτερο δίκτυο κρατήσεων στην χώρα με σημαντικές δυνατότητες παραμετροποίησης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του πρακτορείου, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Profile.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024