Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠαγκόσμια συνεργασία της HotelREZ με την Discover the World Marketing

Παγκόσμια συνεργασία της HotelREZ με την Discover the World Marketing

Η HotelREZ, η διεθνής εταιρεία ξενοδοχειακών αντιπροσωπιών με 1.000 και άνω ξενοδοχειακές μονάδες-μέλη σε 30 χώρες, εγκαινιάζει παγκόσμια συνεργασία με την Discover the World Marketing, με στόχο την αύξηση των […]

Η HotelREZ, η διεθνής εταιρεία ξενοδοχειακών αντιπροσωπιών με 1.000 και άνω ξενοδοχειακές μονάδες-μέλη σε 30 χώρες, εγκαινιάζει παγκόσμια συνεργασία<...> με την Discover the World Marketing, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων της σε όλο τον κόσμο.

Η HotelREZ προσφέρει σε ανεξάρτητες ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και αλυσίδες ξενοδοχείων ολοκληρωμένες λύσεις πωλήσεων μέσω των διεθνών συστημάτων κρατήσεων (GDS), του διαδικτύου διανομής πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Το παγκόσμιο δίκτυο των γραφείων της Discover, με παρουσία σε πάνω από 60 χώρες, θα συνεργαστεί με την HotelREZ στην επέκταση των μελών της ξενοδόχων και στην Ελλάδα, όπου αριθμεί ήδη άνω των 200 ξενοδοχείων-μελών, και άλλες λύσεις on-line μάρκετινγκ μέσω του ολοκληρωμένου συστήματος διανομής ChannelREZ. H Discover επίσης θα συμβάλει στην προώθηση κρατήσεων των συνεργαζόμενων- μελών της, μέσω των εξειδικευμένων υπηρεσιών της σε ταξιδιωτικούς πράκτορες και άλλους συνεργάτες της Discover στην ελληνική αγορά.

Ο CEO της HotelREZ, Mark Lewis, δήλωσε: “Είμαστε ευτυχείς που θα συνεργαστούμε με την Discover the World Marketing. Το δίκτυο των γραφείων τους, η εμπειρία τους και η γνώση των τοπικών αγορών θα είναι σημαντικές για εμάς στα σχέδια αύξησης των πωλήσεων μας σε παγκόσμιο επίπεδο”.

O κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, διευθύνων σύμβουλος της Discover στην Ελλάδα ανάφερε τα εξής: “Οι Έλληνες ξενοδόχοι έχουν άμεση ανάγκη αποτελεσματικών και μοντέρνων μεθόδων προβολής τους στα παγκόσμια δίκτυα διανομής κρατήσεων, όπως αυτά που προσφέρει αυτήν τη στιγμή η HotelREZ στα μέλη της. Τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά και ευεργετικά για τον ελληνικό τουρισμό στο σύνολό του”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024