Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠιο έξυπνες, πιο τολμηρές, καλύτερες ιδέες για τα ταξίδια αναζητά η Amadeus
Online διαγωνισμός με έπαθλο 20.000 ευρώ

Πιο έξυπνες, πιο τολμηρές, καλύτερες ιδέες για τα ταξίδια αναζητά η Amadeus

Η Amadeus ανακοίνωσε πρόσφατα την διεξαγωγή ενός νέου παγκόσμιου διαγωνισμού, του `Brighter, Bolder, Better ideas for travel`, που έχει σκοπό την εξεύρεση πρωτοποριακών ιδεών που θα συμβάλλουν στην μεταμόρφωση της […]

Η Amadeus ανακοίνωσε πρόσφατα την διεξαγωγή ενός νέου παγκόσμιου διαγωνισμού, του `Brighter, Bolder, Better ideas for travel`, που έχει σκοπό την εξεύρεση<...> πρωτοποριακών ιδεών που θα συμβάλλουν στην μεταμόρφωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Ο διαγωνισμός, ο οποίος “τρέχει” στο ideasfortravel.amadeus.com, στήθηκε από την Amadeus για να καταγράψει τι πιστεύει η βιομηχανία ότι χρειάζεται να βελτιωθεί από πλευράς συνολικής ταξιδιωτικής εμπειρίας, αναγνωρίζοντας ότι μια καλή ιδέα μπορεί να προέλθει από οπουδήποτε.

Για να διασφαλίσει την συμμετοχή από όλη τη βιομηχανία, καθώς επίσης και ουδετερότητα, η Amadeus πρόκειται να συστήσει ένα έγκριτο πάνελ κριτών από όλη την ταξιδιωτική βιομηχανία. Οι πρώτοι επιβεβαιωμένοι κριτές είναι οι Andrew Tessler, οικονομολόγος της Oxford Economics και Mujteba Naqvi, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Bonvoy Inc. Η κριτική επιτροπή θα περιλαμβάνει επίσης ανώτατα στελέχη της Amadeus. Ο διαγωνισμός, ο οποίος έχει σαν έπαθλο 20.000 ευρώ για την νικητήρια ιδέα και δώρα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ θα διαρκέσει μέχρι και τις 18 Μαΐου 2011. Η καλύτερη ιδέα θα επιλεγεί αποκλειστικά από την κριτική επιτροπή και οι πέντε ιδέες που θα λάβουν τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων θα λάβουν από 2.000 ευρώ η καθεμία.

Ο κ. Ian Wheeler, αντιπρόεδρος του Τμήματος Marketing και Διανομής της Amadeus σχολίασε σχετικά: “Δημιουργήσαμε το `Brighter, Bolder, Better ideas for travel` επειδή πραγματικά θέλουμε να ακούσουμε τις σκέψεις της βιομηχανίας για το τι μπορεί να βελτιωθεί στην ταξιδιωτική εμπειρία, από την αρχή μέχρι το τέλος. Στην Amadeus αναγνωρίζουμε πάντα την αληθινή καινοτομία και θα στηρίξουμε την καλύτερη ιδέα με 20.000 Ευρώ προκειμένου να την κάνουμε πραγματικότητα. Πράγματι, δεσμευόμαστε στο 100% να δουλέψουμε για να επιτύχουμε μια πιο έξυπνη, πιο τολμηρή και καλύτερη ταξιδιωτική βιομηχανία και ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα στα μέσα του επόμενου χρόνου”.

Η Amadeus θα ανακοινώσει το νικητή και τις πέντε ιδέες που θα λάβουν τις περισσότερες ψήφους online σε συνεργασία με το Tnooz.com, μια ιστοσελίδα διεθνών νέων για την ταξιδιωτική τεχνολογία, τον τουρισμό και τη βιομηχανία της φιλοξενίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024