Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςFocus σε ένα ΘέμαΠώς να στοιχηματίσετε στο διαδίκτυο όταν ταξιδεύετε εκτός Ελλάδας

Πώς να στοιχηματίσετε στο διαδίκτυο όταν ταξιδεύετε εκτός Ελλάδας

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι επιλέγετε αποκλειστικά αδειοδοτημένες ιστοσελίδες στοιχημάτων. Μόνο έτσι θα είστε σίγουροι ότι εφαρμόζονται όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας σχετικά με τις συναλλαγές σας και ότι προστατεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα.

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, τόσο για τις αγορές τους όσο και για τη διασκέδασή τους. Άλλωστε, είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να αποκτήσουν ό,τι θέλουν, όποια στιγμή θέλουν, από όπου και αν βρίσκονται.
 
Ο χώρος των διαδικτυακών στοιχημάτων δεν έχει μείνει ανεπηρέαστος από αυτήν την τάση, καθώς είναι πλέον πολύ εύκολο να παίξετε τυχερά παιχνίδια αλλά και να ασχοληθείτε με το stoixima ανά πάσα στιγμή, είτε βρίσκεστε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Όμως, όπως είναι γνωστό η κάθε ιστοσελίδα με στοιχήματα λαμβάνει υπόψη της την τοποθεσία του χρήστη προκειμένου να του εμφανίσει το κατάλληλο περιεχόμενο. Επίσης, η κάθε ιστοσελίδα έχει άδεια χρήσης για συγκεκριμένες χώρες και δεν είναι προσβάσιμη από παντού.
 
Έτσι, για παράδειγμα, αν κατοικείτε στην Ελλάδα και έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό σε μια ιστοσελίδα στοιχημάτων και ταξιδέψετε στο εξωτερικό, το πιο πιθανό είναι να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας για να στοιχηματίσετε στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα αν εκείνη δε διαθέτει άδεια λειτουργίας για εκείνη τη χώρα.
 
Όμως, υπάρχουν μερικές λύσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε προκειμένου να παρακάμψετε αυτούς τους περιορισμούς και να απολαύσετε τις υπηρεσίες στοιχημάτων όπου και αν βρίσκεστε.
 
Χρησιμοποιήστε μία αξιόπιστη υπηρεσία VPN
 
Αν χρησιμοποιείτε αρκετά το διαδίκτυο σίγουρα θα γνωρίζετε για την υπηρεσία VPN. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (Virtual Private Network) που λειτουργεί ως μία γέφυρα ανάμεσα στον χρήστη που το χρησιμοποιεί και έναν διακομιστή που μπορεί να βρίσκεται σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Ο τρόπος χρήσης του δικτύου είναι πολύ απλός. Ο χρήστης συνδέεται σε έναν διακομιστή και εκείνος με τη σειρά του πραγματοποιεί σύνδεση στο διαδίκτυο εκ μέρους του χρήστη.
 
Πρόκειται για έναν αρκετά δημοφιλή τρόπο παράκαμψης αποκλεισμένων ιστοσελίδων και χρησιμοποιείται πολύ συχνά όταν οι παίκτες θέλουν να στοιχηματίσουν σε μία ιστοσελίδα που δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα τους ή να παρακολουθήσουν περιεχόμενο συνδρομητικών καναλιών και υπηρεσιών που είναι διαθέσιμο μόνο σε άλλες χώρες.
 
Στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλές τέτοιες υπηρεσίες, τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αξιολογήσετε τις διαθέσιμες επιλογές και να επιλέξετε ένα αξιόπιστο δίκτυο, προκειμένου να μη ρισκάρετε να κινδυνέψει η ασφάλεια και το απόρρητό σας.
 
Οι περισσότεροι χρήστες επιλέγουν ένα δίκτυο επί πληρωμή καθώς συνήθως αυτά παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά. Στις περισσότερες περιπτώσεις το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι μικρό, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιπτώσεις πέρα από τη συμμετοχή στα στοιχήματα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα για να δείτε ποια υπηρεσία ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
 
Από εκεί και πέρα τα βήματα είναι απλά. Αφού επιλέξετε το VPN της αρεσκείας σας θα πρέπει να συνδεθείτε και να επιλέξετε ως προτιμώμενη χώρα την Ελλάδα. Έτσι, θα φαίνεται ότι βρίσκεστε στην Ελλάδα. Αφού πραγματοποιήσετε σύνδεση, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στην οποία θέλετε να στοιχηματίσετε. Αυτό ήταν! Είστε έτοιμοι να θέσετε τα στοιχήματά σας!
 
Ελέγξτε αν υπάρχει κάποια ιστοσελίδα καθρέπτης για την ιστοσελίδα στοιχημάτων που σας ενδιαφέρει
 
Οι στοιχηματικές εταιρείες γνωρίζουν τους περιορισμούς που υπάρχουν στους χρήστες που θέλουν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα τους προκειμένου να απολαύσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Για τον λόγο αυτό πολλές ιστοσελίδες δημιουργούν τις λεγόμενες ιστοσελίδες καθρέπτες. Πρόκειται για ένα αντίγραφο της αρχικής ιστοσελίδας, όπου υπάρχει όλο το περιεχόμενο και όλες οι λειτουργίες της αυθεντικής σελίδας. Η μόνη διαφορά είναι ότι αλλάζει ο σύνδεσμος URL. 
 
Στόχος της σελίδας καθρέπτη είναι να επιτρέψει στους χρήστες αποκλεισμένων χωρών να επισκεφτούν τη σελίδα και να συμμετάσχουν στα αγαπημένα τους στοιχήματα. Όμως, για ευνόητους λόγους, δε θα βρείτε τις διευθύνσεις URL αυτών των σελίδων με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο. Θα πρέπει είτε να την μάθετε από κάποιον γνωστό σας που την γνωρίζει ήδη είτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την στοιχηματική εταιρεία που σας ενδιαφέρει και να ρωτήσετε αν υπάρχει διαθέσιμη μια τέτοια σελίδα.
 
Μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα μιας ιστοσελίδας καθρέπτη
 
Το μεγάλο μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι δε διαθέτουν όλες οι ιστοσελίδες στοιχημάτων σελίδες καθρέπτες. Επίσης, είναι μια προσωρινή λύση, καθώς οι ιστοσελίδες αυτές αποκλείονται μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα, όταν γίνουν αντιληπτές από τα αρμόδια όργανα ελέγχου.
 
Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου είναι ότι δε χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια εφαρμογή στη συσκευή σας ούτε να διαμορφώσετε κάποιο συγκεκριμένο λογισμικό. Αντίθετα, έχετε πρόσβαση στις σελίδες αυτές από το πρόγραμμα περιήγησής σας.
 
Επίσης, οι ιστοσελίδες αυτές είναι εξαιρετικά αξιόπιστες και δεν έχουν καμία διαφορά από τις αρχικές ιστοσελίδες των στοιχηματικών εταιρειών.
 
Κατεβάστε την ειδική εφαρμογή για κινητές συσκευές για στοιχήματα στο εξωτερικό
 
Μία άλλη λύση για να μπορέσετε να στοιχηματίσετε στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες είναι η λήψη της εφαρμογής για κινητά. Πολλοί χρήστες υποστηρίζουν ότι προτιμούν να χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο για να θέτουν τα στοιχήματά τους καθώς έχει πολλά πλεονεκτήματα.
 
Ένα από αυτά τα πλεονεκτήματα είναι ότι έχουν πρόσβαση ακόμα και όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό, ενώ μπορούν να χρησιμοποιήσουν είτε τα δεδομένα τους είτε να συνδεθούν σε ένα ασύρματο δίκτυο. Ακόμη, δεν υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις για την ποιότητα της σύνδεσης στο διαδίκτυο.
 
Έτσι, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε αν η ιστοσελίδα που σας αφορά διαθέτει κάποια εφαρμογή για συσκευές Android και/ή iOS. Οι εφαρμογές αυτές είναι διαθέσιμες δωρεάν και είναι ένας ιδιαίτερα ασφαλής τρόπος για να δείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο αφού δε χρειάζεται ούτε να πληρώσετε για ένα αξιόπιστο VPN ούτε να αναζητήσετε τις ιστοσελίδες καθρέπτες.
 
Θα πρέπει, όμως, να προσέξετε ένα πράγμα κατά τη λήψη της εφαρμογής. Βεβαιωθείτε ότι κατεβάζετε την επίσημη εφαρμογή της ιστοσελίδας και όχι κάποια απομίμηση, προκειμένου να αποφύγετε τη μόλυνση της συσκευής σας από ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε τους συνδέσμους που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εκάστοτε στοιχηματικής εταιρείας.
 
Πριν χρησιμοποιήσετε κάποια από αυτές τις μεθόδους στο εξωτερικό, φροντίστε να έχετε δημιουργήσει και επαληθεύσει τον λογαριασμό σας όσο βρίσκεστε ακόμα στην Ελλάδα, για μεγαλύτερη ευκολία και λιγότερο χάσιμο χρόνου.
 
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι επιλέγετε αποκλειστικά αδειοδοτημένες ιστοσελίδες στοιχημάτων. Μόνο έτσι θα είστε σίγουροι ότι εφαρμόζονται όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας σχετικά με τις συναλλαγές σας και ότι προστατεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα.
 
 
Φωτογραφία από Jan Vašek από το Pixabay
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024